[]

Çalıştığım vakıf 6 aydır maaşımı vermiyor

25 bin civarı alacağım var. Maaşları vermedikleri için arayıp sormuyorlar da öyle evde oturuyoruz (toplam 4 personel var). Başkana iki kere mesaj attım; okudu ve dönüş yapmadı. Muhasebeci de bilmiyoruz bekliyoruz deyip duruyor.

Merkez Bankası'ndan para bekliyorlarmış!? Daha önce de 3 aylık bir gecikme olduğunda muhasebeciye ihtar çekip istifa edeceğimi söylemiştim. Öyle yaparsan daha geç verirler, en sok istifa edenlerinkini veriyorlar sabret falan demişti. Bi ay sonra da maaşım toplu yatmıştı.

Şimdi çok fazla birikti, artık inanılmaz zor durumdayım. Dışarıdan işler yaparak geçinmeye çalışıyorum. İstifa edersem para yanar diye istifa da edemiyorum.

Burası özel bir kurum olsa dava açayım diyeceğim ama vakfın üzerine pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Yönetim para yok napalım derse ne olacak?

Tüm tavsiyelerinize açığım...

 
alacaklarınızı istemeniz için işten çıkmanıza gerek yok. çalışırken de icra takibi başlatarak alacaklarınızı isteyebilirsiniz. itiraz etmezlerse banka hesaplarına haciz koyabilirsiniz.


  • trajikomix  (27.05.21 23:10:43) 
bu pek bi iyi durum degil. siz ustteki arkadas gibi islemleri baslatin, en azindan listede ust kisimlardan siraya girin.


  • turbo sadık  (28.05.21 01:04:12) 
noterden ihtarname çekmeden istifa etmeyin tabi ki. bu arada pandemi nedeniyle işçinin elini kolunu bağlayan durumlar var bu nedenle bence bir avukata danışın mutlaka.


  • windymimas  (28.05.21 11:01:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.