[]

Çalıştığım işin artık kabak tadı vermesi

Outsource bir firmada yaklaşık 13 aydır çalışıyorum. Oldukça popüler olan bir sosyal medya uygulamasının projesinde görev alıyorum. İşim gereği de videolar izleyip, platforma uygun mu değil mi diye kontrol ediyorum. Videolar da genelde kan, vahşet, cinsellik vs. aklınıza gelebilecek türlü rezillikleri içerebiliyor. Artık bu işten gerçekten sıkıldığımı hissetmeye başladım.

Maaş konusunda yeni zam aldık ve bu haliyle anca 4000’i buluyor. Ayrıca evden çalışıyorum ve hiç ofise gitmedim bu süreçte. Bu ciddi ve tek artı diyebilirim. Ama mobbing vs. gırla gidiyor şirkette. Psikolojik olarak baya çöktüm son 1-2 haftadır. Sağolsun şirket psikolojik destek de sağlamıyor çalışanlarına. Öyle bi birmimiz yok.

Hedefim, hazır pandemi de varken bu iş sayesinde para biriktirip dil okulu için İrlanda’ya gitmekti. Ki bu hedefime de büyük ölçüde ulaştım. Ancak tabi tam anlamıyla ne zaman normale döneceğiz, vizeler ne zaman açılacak belli değil.

Şimdi kafamda üç ihtimal var.

Birincisi, hayat tamamen eskiye dönene kadar burada çalışmaya devam etmek. (Ki yıpranmaya da devam edeceğim muhtemelen)

İkincisi ise başka bir iş bulmak ama o da hiç yok. Piyasa, geçen seneye bakarak çok daha kötü durumda gördüğüm kadarıyla.

Üçüncü ve son ihtimal ise baristalık üzerine kendimi geliştirmem. Bunu niye istiyorum? Çünkü İrlanda’ya gidersem bu tarz bir iş yapmak istiyorum. Dolayısıyla bunun için burada deneyim kazanmak epey faydalı olur kanısındayım. Kurs mu olur, bir yere girip mi çalışırım kararsızım. Eğer böyle full time bir iş yaparsam maaşım da biraz düşecektir tabi.

Bu noktada ne yapmak daha makul olur sizce?

 
Barlar uzun süre daha açılmayabilir bu bahaneyle


  • neysene  (27.05.21 22:49:02) 
3


  • ala09  (27.05.21 22:59:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.