[]

faturalı hattı faturasıza çevirmek

Hat sahibiyle görüşmüyorum, hattı kapatmak istiyordum ama onu yapamam galiba.

Müşteri hizmetlerini aradım, hat sahibinin yanınızda olması gerekyor dedi.

Hat sahibinin tüm bilgilerini biliyorum, evet yanımda desem ne olur, ne sorarlar?

Ne yapacağım bu hattı üzerimr kaldı resmen.

 
hat sahibiyle cinsiyetiniz aynı ise ben o kişiyim diyerek yapabilirsiniz aslında. babamın işlemlerini bu şekilde yapıyorum.
tabi kızlık soyadı doğum tarihi vs biliyorsanız

  • jelly bear  (27.05.21 19:10:41) 
Aynı kişiyim deyin. Doğum tarihi ve anne kızlık soyadının rastgele 2 harfini istiyorlar


  • neysene  (27.05.21 19:32:43) 
kimlik seri no istediler ve bende yoktu maalesef. tanıdığa söyleyip hattı kapattırıcam mecbur.


  • diffarentiationation  (27.05.21 23:48:35) 
@beretta evet 120 lira ffatura çıkar dedi, razıydım ama son aşamada kimlik seri no istediler.


  • diffarentiationation  (28.05.21 02:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.