[]

vertigo hakkında

sabah uyanmadan önce yastığı boynumdan hızlıca çekmiştim, boynum bi geri boşluğa düştü. orda bi sersemledim hatta içinden hass falan dedim. neyse 10 dk sonra yatakta oturmaya çalıştım dünyam döndü, saniyesinde geri sırt üstü uzandım. sonra sağ tarafımdan kontrollü bi şekilde ayağa kalktım. evden hazırlandım çıktım ama bi gariplik var, araba kullandım tam yolculuğum bitti tansiyondur diyip arka koltukta uzandım ki yine dünya ışık hızıyla dönmeye başladım. oturdum arkada koltuktan beni hastaneye götürdüler. acil nöroloji dedi neyse orda testler sıkıntısız ama sırt üstü uzandığımda yine döndü durdu dünya. beyin mr ve kbb dedi kbb girdim manevrayla kanaldan çıkan kristal yerine geri döndü anladığım kadarıyla. internette de izledim çünkü beni hızlıca arkaya yatırınca bayılma eşiğine geldim. doktor egzersiz verdi, nette de buldum. adam takma kafana bişeyi vesvese yapma uyku kalitene bak vs diyip yanak alıp gönderdi. emarı iptal etti. devam ederse bakarız dedi. kontrole gel dedi vs.
şimdi orda tekrar nükseder mi dedim ama o an odada bulunan herkes yaşamış bunu. ya olur öyle diye püskürttüler beni.
ben çok net eminim yastığı çekince orda bişeyleri bozdum ben, o kristal o anda çıktı olması gerektiği yerden. yani bu bi kere benim ters hareketimle çıktı ve yeniden yerine girdiyse. konunun stresle ne alakası olabilir? yine ters bi hareket yapmadıkça nükseder mi?


 
vapur-deniz otobüsü- sarsıntılı kara yolculuklarında ve uçakta yüksek basınç da nüksediyor.
uzun bir süre acil iş planınız yoksa dinlenin.

  • jamswety  (27.05.21 16:43:23) 
anlattığın her şey vertigo direkt. yine hafif atlatmışsın, araba kullanmayı falan boş ver ayağa kalkmak dahi imkansız olur ciddi bir atakta. kristaller yerine oturunca hemen normale dönmen bile çok iyi.

stres fena tetikliyor bu illeti, ayrıca tuzlu yememeye falan da dikkat et bir süre.
  • reanarchy  (27.05.21 16:45:30) 
9 senedir vertigoyla yaşıyorum. ben de başımın üstüne düştükten sonra bir ay boyunca dengeli yürüyemedim. yılda bir ya da iki yılda bir aniden nüksediyor. doktorun önerisiyle vasoserc kullanıyorum böyle zamanlarda. gerçekten yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürüyor kafana takma dencek bir şey değil.


  • denef  (27.05.21 16:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.