[]

Eylül-Ekim aylarında Amerika'da ne yapılır nereler gezilir?

Selamlar,

Eylül-Ekim aylarında iş icabı 1 aylığına Fort Lauderdale, Florida'da olacağım. Amerika'yı ilk defa ziyaret edeceğim. Süre sonunda bir hafta da kendime ayırmak istiyorum. Bu bir hafta ve aradaki hafta sonları için git, gez, gör dediğiniz yerler, yap dediğiniz aktiviteler var mı?

Filmlerde, dizilerde gördüğünüz ve özendiğiniz yerler/şeyler de olabilir. İzlerken benim bir sürü oluyor ama şu an aklıma gelmediği için soruyorum.

Teşekkürler.

 
Florida civarini tam bilmiyorum , tek onerecegim yer disney world olur herhalde. Asil onerim dogu yakasindan uzaklasmaman olur. New york'ta takilirsin bir hafta rahat, bir hafta ayni yerde (ny olsa bile) duramam diyorsan 1 gununde niagaraya 1-2 gununde de boston'a gidersin. (Boston'i dc ile de degistirebilirsin ama bana gore boston > dc ). Amerikadayim kumarhane gorim diyorsan, dogunun vegasi atlantic city var. ny(4/5 gun) + boston/dc/atlantic city(2 gun) + opsiyonel niagara (1 gun). Bana kalsa 5 gun ny 2 gun boston yapardim


  • fakyoras  (27.05.21 19:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.