[]

bu araba nasıl sizce?

www.sahibinden.com




 
Para kolay kazanılmıyor. Marka algısindan ötürü bu kadar parayı bu araca ben vermem. İki üç yaş daha düşük olur polo, jazz, corsa olabilir mesela.


  • fikox  (26.05.21 23:27:22) 
Kia gayet donanımlı ve arıza vermeyen bir araçtır benim bütçem uysa alırdım


  • mirty  (26.05.21 23:38:10) 
Su versiyonu Fransa'da bulsam almistim. Burada ya 1.2 var ya 1.0 turbolu.
Bir kere iyi araba, paraya göre iyi yani. Sana saçma sapan sensörler falan satmaz, mis gibi araba iste.

youtu.be

www.honestjohn.co.uk

Avrupa'da 7 yil garantisi olduğundan aslında süper ama Türkiye'de galiba hem servis hem garanti hem parca gibi olaylar biraz sıkıntı. Ikinci eli de ayni.
  • logisticsmanager  (26.05.21 23:45:36) 
Kia mis gibi arabadır. bir arkadaş marka algısı demiş ama kia neredeyse hatasız kronik sorunları olmayan araçlar üretiyor. 2012 model kia ceed dizel otomatik arabamızı 8 sene kullandık. düzenli servisi dışında bir arıza çıkartmadı hiç. bu fiyata bu donanımda araçlar veriyorlar daha ne.


  • bigcaptain  (27.05.21 00:04:28) 
Kia iyidir hyundai ile ortak yonu coktur.

Ama sunu da dusunmeden edemiyorum eger degismediyse bu ay neredeye ayni fiyata sifir hyundai i20 alinabiliyordu.
  • anten  (27.05.21 01:37:38) 
Anten hakli gibi; kia-hyundai i20 ve rioda ic dizayn haric ayniydi (yeni i20 değil).
Ikisi de kaliteli ve 2019 ikinci el Rio yerine sıfır i20 daha mantikli ki arada 10-20 bin oynayacak gibi. Bence i20 düşünün.

  • logisticsmanager  (27.05.21 03:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.