[]

iPhone 7 Ulaşılamama Sorunu

Merhabalar,

Annemin kullandığı bir iPhone 7 var. Telefonda şebeke varken ve tam çekerken telefon arandığında ulaşılamıyor diyor. Açıp-kapama, sim kartı yeniden yerleştirme, yazılım güncelleme işlerinin hepsi denendi. Ara ara aranabiliyor ama tekrar gidiyor. Ama dediğim gibi telefon çekiyor gözüküyor ve şebeke var. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşanla oldu mu? Nasıl çözebildiniz? Servis sağlayıcı Turkcell.

Teşekkürler.

 
başka hat denediniz mi?

telefon ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin bi de
  • jelly bear  (26.05.21 22:31:13) 
rahatsız etme modunu açıyor olabilir mi yanlışlıkla?


  • hayaletimsi  (26.05.21 22:44:55) 
@jelly bear WhatsApp vb. karışmasın diye başka hat denemedim ama ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyeceğim. Teşekkürler.


  • shatskikh  (26.05.21 22:48:40) 
@hayaletimsi Hiç sanmıyorum. Telefon ara ara böyle ulaşılabilirlik konusunda gidip gidip geliyor.


  • shatskikh  (26.05.21 22:49:34) 
başka hat takınca whatsappa bi şey olmaz.


  • jelly bear  (26.05.21 23:03:01) 
Aynı sorun bende de var.Apple store a gittim telefon sağlam dediler.Türktelekomdan şüpheleniyorum ancak başka hatla deneme şansım olmadı henüz.


  • arenas  (27.05.21 00:14:34) 
  • piotr  (27.05.21 15:38:39) 
No service uyarısı yoksa şebekeden olabilir. Telefonu başka konumda kulanmayı denemek ve evet başka bir sim kartla duruma bakmak yol gösterebilir. Son çare telefonu fabrika ayarlarına döndürüp yedeği geri çekmeden kurmak olabilir, eğer sorunun sim kart ve şebekeden olmadığına emin olursanız tabi.
support.apple.com

  • sevenay  (27.05.21 15:50:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.