[]

psikologa gitsem refresh olur muyum?

böyle cidden manevi, psikolojik bir hamlık var üzerimde. bundan kurtulmak istiyorum.

psikoloj işe yarar mı?


 
Yaramaz.


  • Avoiding The Puddle  (26.05.21 15:59:30) 
Sağlam bir seans ücreti verdikten sonra gitmemenin psikolojik olarak daha fresh bir his verdiğini anlayacaksın.
Doğrusu yerinde ben olsam mezarlığa giderim dinlenmeye/düşünmeye
(şaka yapmıyorum)
  • Erva  (26.05.21 17:18:34) 
yarar. yaraması niyeti ve düşüncesiyle doğru düzgün, şikayetlerinizle ilgili deneyim sahibi bir psikolog araştırıp bulursanız neden fayda sağlamasın? bakıyorum etrafıma psikologtan fayda görmedim diyenelrin gittikleri isimlere, örnek veriyorum çift olarak cinsel sorunları var, ergen terapisiyle ilgili boy boy reklam çıkan psikoloğa gitmişler. adamın sosyal medya mecralarında yazdığı deneyimlerde çift terapisi hariç nerdeyse her şey var. ya da bir bakıyorsunuz çalışma alanlarına yok yok, her alanda uzman maşallah. nasıl başka doktora giderken araştırma yapıyoruz pskolog araştırırkende öyle olmalı. mesela ben nörolog araştırırken migrenim olduğu için bu alanda çalışmaları olanları arayıp buluyorum. öncesinde telefonla görüşme talebinde de bulunun, sesi bile bazı konularda fikir verebilir size.

ama önce biraz self help kitapları okusam mı derseniz iyi hissetmek kitabını önerebilirim.
  • Phoebe  (26.05.21 17:41:19 ~ 20:45:13) 
İşe yarayıp yaramayacağı kendinize bağlı. her şey inançta bitiyor gözlemlediğim kadarıyla. Gerçekten kurtulmak istediğiniz bir ruh-i vaziyyet varsa amuda kalkarak kurtulacağınıza gerçek anlamda inanıyorsanız amuda kalkarak bile kurtulursunuz. Kendinize izin vermelisiniz.


  • dark-tower  (26.05.21 20:39:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.