[]

Bostancıda oturup levent maslakta çalışma

Var mı aramızda toplu taşıma ile ulaşım yapan ? Şimdi şişlideyiz ama sahil tarafında yaşamayı istiyoruz, çok çile mi olur bilemedik. Belki ilerde hergün işe gitmeyebiliriz 1-2 gün homeoffice olursa diye düşündük. Bu güzergah iş saatlerinde ne kadar sürüyor aslında tam sormak istediğim.




 
Çok çile değil aşırı çile olur. Süreden ziyade toplu taşımanın kalabalığı, keşmekeşi sizi delirtir bir yerden sonra, özellikle de virüs vs anksiyetesi olan şu dönemde.


  • roket adam  (26.05.21 11:21:00) 
şişlide oturup kozyatağında çalışıyorum, toplu taşıma çok kolay oluyor çünkü ters trafik.

ama asyadan anadoluya geçiş çok çok çok tıkalı ve kalabalık oluyor.
  • benaslinda  (26.05.21 11:33:39) 
Moda'da otururken Levent'te çalıştığım bir dönem olmuştu. işten 18:30'da hareket eden servisten evimin önünde indiğimde saat genelde 20:30 oluyordu. (ki ilk ben iniyordum servisten, arada başka durak yok yani) bazı günler için artı eksi 15 dakika verebilirsiniz. siz bir de bostancı diyorsunuz. depresyona girmek istemiyorsanız her türlü işkence. toplu taşımayla da 1 saat-1 saat 15 dakikadan az sürmedi hiç.


  • levybroo  (26.05.21 11:34:00 ~ 11:35:02) 
çile bülbülüm çile.

roket adama katılıyorum. bostancı sahilinden marmaraya biner yenikapıda iner metroya binersiniz ama üzerinize insan yığılır o yolda. ayrıca in bin derken de yine 1 saati geçer varmanız.

arabada zaten köprü felç hiç bahsetmiyorum.

siz bence istinye sahiline falan bakın.
  • kenarortay  (26.05.21 11:37:34) 
daha hizli intihar yontemleri var.
Helikopterin bile olsa boyle bir ise girisme.

  • divit  (26.05.21 11:59:15) 
uzun surer ama bence bostanci yasamak icin ideal guzellikte bir yer.ben de sahil seridindeyim ve besiktasta calisiyorum yolum cile ama yasadigim yeri cok seviyorum ve musait gunlerimde mutlaka sahile yururum vs.

arkadaslarin abarttigini dusunuyorum ya da denize sahile cok duskunlukleri olmayabilir. marmaray cok konforlu bi ulasim devamindski metro icin aynisini demem ama haftada 3 gun olursa cekilebilir bi çile
  • ala09  (26.05.21 13:08:00) 
4 yil Bostanci-Itu Maslak yaptim 500t ile. Insan cok pis yoruluyor ya, gecmise gidip ogrenci olsam paylasimli evde kalirdim okul cevresinde. Simdi ayni yolu git gel deseler yeni is bakardim


  • neverletyougodown  (26.05.21 14:03:29) 
aslında oldukça rahat ulaşım, trafiğe falan takılmazsınız raylı sistemle. Yani arabayla geçeceğim diye ısrar etmediğiniz sürece mantıklı.

Bostancı'dan marmarayla karşıya geçip, oradan metrola levente geçebilirsiniz.
Marmaray'la söğütlüçeşme'ye gidip ilk duraktan metrobüsle zincirlikuyu'ya gidip 10 dk sonra levente ulaşabilirsiniz.

Metrobüse ilk durağındn bindiğiniz için kalabalık sizi etkilemez zaten anadolu yakasından karşıya geçiş 4-5 durak.

Eğer her gün işe gitmeyecekseniz makul.

Bostancı tarafları oldukça güzeldir yaşam kaliteniz yükselir şişliden çıktıktan sonra.

Bir gün boş vaktiniz olursa bu tren yolculuğunu bir deneyin ona göre bakın ulaşım seçeneğine.

Bu arada deniz ulaşımı da vardı ama pandemi döneminde denizotobüsü iptal oldu. Direkt beşiktaşa geçebiliyordunuz.
  • anten  (26.05.21 15:14:24 ~ 15:16:59) 
Bostancıdaki hayat şişliye göre mükemmel. Ben de gayrettepede çaışıyorum. Metro + metrobüs + yürüme olarak gidiyorum. 1 saat sürüyor.


  • zimbirik  (26.05.21 15:20:04) 
Bostancı-Yenikapı Marmaray
Yenikapı-Maslak yapabilirsiniz. Bir kere gidiş geliş deneyin derim. Anadolu yakasından kullandığım bir güzergah. Bostancı sahili çok güzel, sadece oralarda takılabilirsiniz boş günlerinizde bu avantajı var.

Metro yolculuğu şahsen beni yoruyor ses ve sarsıntı nedeniyle. Sesli kitapla çekilebilir hale getiriyordum. Diğer seçenek Sarıyer, Yeniköy taraflarına bakabilirsiniz.
  • kaset  (26.05.21 15:58:44) 
bostancı da kesin otur istanbulun en iyi semtlerinin en başında geliyor bence.
ama maslak git gel bilemiyorum.
kadıköy-beşiktaş vapur oradan maslak gibi bi ulaşım geldi aklıma.
  • jamswety  (26.05.21 19:07:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.