[]

Oto Cam suyuna deterjan veya sabun koysak ne olur?

Oto cam suyundan bahsediyorum. Çünkü sinek ve kelebek zamanı bazen yolu göremiyorum.




 
Sudan daha yoğun bir şey olur ise silecek suyu püskürtme memeleri tıkanır muhtemelen. çok çok ince bir su çıkışı var zaten. Oradan sıvı sabun çıkması zor. Su yoğunluğunda deterjan olursa belki olabilir ama zaten özel cam suları var. o yüzden böyle maceralara girmeye gerek yok.

www.trendyol.com
  • himmet dayi  (26.05.21 10:09:52) 
konsantre sular var, onlardan al. 5 litre suya koyuyorsun. İhtiyacın olduğunda cam suyunu kendin yaparsın.


  • stewie  (26.05.21 10:26:09) 
ben shell'de satılan silecek sularından kullanıyorum sadece, çok iyi temizlik konusunda. silecek motoruna zarar vermemesi için kafana göre karışım yapma derim, pahalıya patlayabilir.


  • roket adam  (26.05.21 10:27:10 ~ 12:07:17) 
Camda iz yapabilir. Benzincilerde ya da marketlerde cam suyu satılır. Mevsime göre yoğunlukları vb farklılık gösterebiliyor o yüzden yazlık ve kışlık cam suyu diye satılır. pahalı da değiller bence hiç uğraşmayın alın bir benzinciden:)


  • anten  (26.05.21 10:40:43) 
Senelerce çeşme suyu + bimdeki ucuz sıvı sabun kombinasyonunu kullandım. Camı pırıl pırıl yapıyor ama etrafı yine kireçten lekeleniyor sürekli. onun haricinde bir sıkıntı olmadı.

Yine de en doğrusu arkadaşların da dediği gibi hazır silecek suları.
  • the kene  (26.05.21 11:02:37) 
Çeşme suyu ve 1 damla pril karıştırıyorum 10 yıldan fazladır. Para verme böyle şeylere derim.


  • yuyu  (26.05.21 11:59:15) 
Yillrdir musluk suyu ve bir miktar bulasik deterjani koyarim. Cami pirirl piril yapiyor tikanma olmadi

Dibe cokmesin diyorsaniz 1,5 lt pet icine bir yemek kasigi kdar bul det. Koyup iyice calkalayin suda iyice cozumdun. O sekilde koyun
  • exlibris  (26.05.21 12:12:00) 
Cam sil döküyorum bir miktar. Üstünü du ile tamamlıyorum.!


  • jamiro  (26.05.21 12:38:34) 
silecekleri bozuyor o karışımlar çabuk erimelerine yol açıyor.
şu süper bir ürün

www.hepsiburada.com
  • jamswety  (26.05.21 19:09:24) 
deterjan ve sabun silecek dışında, kaportaya da zarar verir eğer üzerinde koruma varsa.

ben hep sonax'ın konsantre suyunu kullanırım. silecek deponuz ne kadarsa o kadar suyu kaynatıp bir süre bekletin sonra yazılan oranda su ile karıştırıp hazneye dökün.
  • false pretension  (26.05.21 20:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.