[]

şarjlı süpürge önerisi

merhabalar.
ben dyson v11 kullanıyorum ve aşırı memnunum. diğer süpürgelerin şarjlı olanlarının performansını bilemiyorum. şimdi yakın bir arkadaşım şarjlı süpürge almak istiyor, ancak bütçesi maksimum (zorlarsa) 5000.
ben dyson v10 alabileceğini söyledim. muhtemelen v11 ile v10 arasında çok büyük performans farkı yoktur.
ama arkadaşım bosh serie-8'e daha yakın gibi.
farklı marka şarjlı süpürge kullananlar fikir verip önerilerini sunarlarsa çok sevinirim.

 
bizde de v8 absolute var. bu süreçte başka markalara da bakmıştık ama dyson'da hem sert yüzey hem yumuşak yüzey başlıkları ayrı ayrı var ve değiştirmesi kolay. diğerlerinin bazılarında böyle bir seçenek yoktu, bosch'ta da yok sanıyorum. bunu da söyleyebilirsiniz.


  • sanal uyku  (24.05.21 22:13:09) 
ben dyson v10 tavsiye ederim. bende v10 var kedi de var asiri ise yariyor. olmasaydi perisan olurduk.


  • nefertarii  (24.05.21 22:14:48) 
Teşekkürler @sanal uyku. o başlıkları söyleyebilirim dediğiniz gibi. küçük motor head başlığı da süper.

teşekkürler @nefertarii. ben de aşırı memnunum dediğim gibi, insan temizliğe verdiği eforun karşılığını alıyor kesinlikle. çok iyi çektiği için evdeki ekstra tozlanmaya karşı da mükemmel çözüm. anladığım kadarıyla arkadaşımın mantığı şu; v11 e param yok, v10 da eski nesil olan. neden düşük model alayım. ama bana kalırsa dyson olsun çamurdan olsun.
  • Gamsızız  (24.05.21 23:02:10) 
dyson bu işin kralı. dysondan şaşmamak lazım. birçok modeli test etmiş biri olarak söylüyorum bunu.

alternatif olarak roidmi x30 pro yu önerebilirim. çok güzel tasarımı var. perfomansı da dysona yakındır.
  • hemsta  (24.05.21 23:06:54) 
yani bu kadar mukemmeliyetci olmaya gerek yok diye dusunuyorum. fiyati artar bu eski nesle de parasi yetmez :))


  • nefertarii  (24.05.21 23:19:49) 
@neftarii, doğru valla, yatıyoruz kalkıyoruz her şeye zam geliyor :D benim süpürgemin taksidi bu ay bitti, 1000 lira zam gelmiş asdfghjkl
@hemsta, bence de parasının yettiği bir dyson modeli almalı. ama söylediğiniz markayı da araştırmasını önereceğim.
teşekkürler ^^
  • Gamsızız  (24.05.21 23:25:05) 
  • cptxxx  (25.05.21 22:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.