[]

Kaş'a alternatif tatil önerisi

Selamlar,
Kaş'ı özellikle belirtmemin sebebi daha önce gitmiş olanların beklentimi az buçuk anlayabilmesi için. Geleyim konuya.

Tek başıma gitmeyi planladığım, 5-6 gün kadar kafamı dinleyebileceğim bir tatil ilçesi arıyorum.
Gündüzünde denize girebileceğim, akşamında hem ilçede sakin sakin tur atabileceğim, barında veya bir yerinde oturup vakit geçirebileceğim (mekanlar 1 haziranda açılır ise) veya işte kaştaki deniz feneri gibi sakin biyerde oturup takılabileceğim veya tamamen yürüyüş yapabilmek ve tüm bunları otelime/pansiyonuma yakın bir yerde yapmak istiyorum.

Gündüzleri çalışmam gerekebileceğinden dolayı internete ve elektriğe ihtiyaç duyuyorum o yüzden kamp vb. yerler kesinlikle olmuyor.

-Yine Kaş olabilir tabii ama başka bir yerler de öğrenmek istiyorum. Bodrum kesinlikle istemiyorum. Mesela Datça nasıl, veya İzmir, Kuşadası vb. vb. önerilerinizi bekliyorum.

 
Kaş’a gidip bayılmış biri olarak daha sonrasında datçaya gidip defalarca daha datçaya gitmek istediğim bir yer 2-3 sefer gittim ve her şeyiyle harika özellikle denizi çok güzel.
Burgazada bir de çok severim. Selimiye de çoook güzeldir göcekte harikadır

  • esinikaybetmiscorap.  (24.05.21 22:07:47) 
aslında çok bişey istemiyorsunuz. bu saydıklarınızı hemen her yerde yapabilirsiniz. bodrum gibi kalabalık yerlerde bile bu isteğinizi karşılayacak sakin güzel yerler var.
eski foça önerebilirim. merkezde pansiyon, barlar sokağı, sahil boyu yürüyüş, deniz vs.
fethiye olabilir, kayaköy sakindir. güzel pansiyonları var en yakınında gemiler koyu var efsanedir. sakindir. plajına değil de sahilin solunda orman içine giden patikayı takip ederek ağaç altı sessiz, dinlenmelik kendine ait yerler bulabilirsin.
bunların yanında datça, marmaris, akyaka vs. bi çok seçenek mevcut. bence ulaşım ve bütçe meselesine kalıyor tamamen. bir de söğüt var ki efsanelerin ötesidir. diğerlerine göre tuzlu gelebilir ama kesin beğenirsin. denize sıfır ahtapot restoranda çalışabilir, biranı kalamarını yerken engin maviliklere bakıp sıfır sessizlikte çalışırken bile dinlenme fırsatı verebilir. söğütün bir tık gelişmiş versiyonu da selimiye var.
al istemediğin kadar seçenek. seç, beğen, git :)
  • erty_ksk  (25.05.21 09:57:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.