[]

Araba cam filmi

Merhaba herkese

Arabam işyerinin bahçesinde güneşte kalıyor ve akşam iş çıkışı inanılmaz sıcak oluyor. Rengi e siyah malesef.

Çözüm olarak cam filmi düşündüm. Arka kali ve bagaj cami zaten fabrika çıkışı karartilmis. On kapı canlarına ve hatta mümkünse on cam da yaptırmak istiyorum.

Bunların numarası oluyor sanırım. Geceleri araç kullanırken çok zorlanıyorum bu yüzden on cama da yaptırsam güzel olur.

Şimdi sorular geliyor.

1) on kapı camlarına kaç numara yapmam lazım? İçerisi hiç görünmesin gibi derdim yok ama biraz gorunmemek iyi olur tabii.

2) ön cama kaç numara olabilir? Şeffaf sadece ışık kırılmasini engelleyen var mı acaba? Veya en düşük numarayı yapsam çözüm olur mu? Sürerken engel olur mu?

 
ön cama film yasak. polis gördümü ceza yazar ve söker. istediği kadar şeffaf olsun.

ön yan camlar en düşük 1 numaraya birşey denmiyor bildiğim kadarıyla. bazı markaların yüksek şeffaflıkta ışıktan koruyan modelleri mevcut. llumar'da vardı sanırım. oldukça pahalıydı. 3m'de de vardır muhtemelen.
  • false pretension  (24.05.21 20:36:00) 
@false pretension +1 ayrıca UV engelleme değerine dikkat edin.


  • cursor  (24.05.21 20:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.