[]

otel kız/erkek birlikte konaklama kamuda sıkıntı vs

bi aralar böyle söylentiler vardı otelde evli olmayan kişilerin birlikte konakladığı falan tespit ediliyormuş bilmem ne. kamuya girişte ya da benzeri durumlarda bu incelenebiliyormuş. bu doğru muydu hala var mı?

kız arkadaşımla işimiz için şehir dışına gidip gelmemiz gerekiyor napacaz 2 oda mı tutacaz?


 
İlk kez duyuyorum. Kamuya girişte incelense ne olacak onu anlamadım. Siz sevgili olamazsınız, sevişemezsiniz mi diyor kamu kurumları?


  • himmet dayi  (24.05.21 14:28:41) 
öyle bir çekinceniz varsa yanyana iki oda tutun sonra birinde buluşun.


  • reanarchy  (24.05.21 14:32:32) 
Soylenilen mantik disi, ne yapiyorlar isi gucu birakip, siz otelde kiminle kalmissiniz onu mu inceleyecekler.


  • balpolen  (24.05.21 14:38:38) 
hurafe hocam, yok öyle bir şey.


  • tss  (24.05.21 14:38:48) 
Olay hurafe inanmayın, ama bunlar burayı falan okuyorsa '' ulan ne güzel sistem'' diyip yürülüğe falan koyarlar, silin duyuruyu bence.


  • paramolacak  (24.05.21 14:50:29) 
Sana bu sebeple kamuya girişte zorluk çıkartacak adam varsa badem bıyığın yok diye de çıkarır.

Badem bıyık bırakmamak ne kadar riskse bu da o kadar risk bana göre. net.
  • Jazz  (24.05.21 15:00:05) 
düz memurluk, mühendislik, uzman yard. gibi kadrolarda bir problem olmaz ama hakim savcı olacaksanız problem olur diye biliyorum. ilk kez duyuyorum diyenleri şaşkınlıkla okudum. senelerdir olan bi şey. ama kimse yüzde yüz doğrusunu bilemez.


  • elorelia  (24.05.21 15:00:30 ~ 15:00:44) 
cesario +1

kamuda avukatlik yapan bir arkadas ayni odalarda kalmayalim demis iki farkli oda rezerve ettirmis bana benzer sebepten, ne kadar dogru bilemem ama.
  • bay b  (24.05.21 15:21:36) 
evet, yanyana iki oda bile kesinlikle tutmayın farklı katlardan isteyin odaları.

2 sene ankara'nın en bilinen bir şehir otelinde resepsiyonluk yaptım. oraya kalmaya gelenlerin ne dolapları çevirdiğini anlatsam sayfa yetmez. eskiden otelden gönderilen polis raporlarına kalınan oda numaraları girilmezdi, ama bu değişti. özellikle kamuda görev yapan veya ileride yapma durumu olanlar acayip dikkat ediyorlardı. güvenlik soruşturmasında direk olumsuz gelir. otel-kiralık ev sisteminden basit bir tc sorgulamasında bile kimlerle hangi tarihlerde aynı oda da kalındığı anında geliyor, kesin bilgidir.
  • ada meltemi  (24.05.21 18:20:07) 
Kamudaki farklı kurumlara farklı soruşturmalar yapıyor, bazılarını MİT yapıyor hatta. Sıradan memurluk yada yüksek güvenlik gerektirmeyen işlerde bakılan şeyler de sıradan. Yıllardır sevgilimle defalarca otellerde kaldım, üniversiteye atandım, hiçbir şey çıkmadı. Akademisyen soruşturmalarında sıradan şeylere bakılıyor çünkü. Daha detayda da buna bakarlar mı bilemiyorum tabii, yıllardır söylenir, hurafe olduğunu düşünüyorum.


  • evrim halkasi  (24.05.21 19:16:07) 
Hurafe falan değil doğru olan durum. Otele kimliğiniz verdiğiniz anda kayıtlar Emniyet'e gider.İşlenir hakim,savcı,subay, polis ya da mit'e girmeye engel bir durumdur. Ancak; diğer düz memurluklarda pek bakmazlar.


  • komando kani var bende  (24.05.21 20:01:33) 
Evet sevgilim kamuda olduğu için kalamıyoruz biz de. Tatiller yalan oldu.


  • jazzabel  (24.05.21 20:08:47) 
İşin içinden söylüyorum. Yapmak isterlerse yaparlar. Kurumdan kuruma göre de değişir.


  • Hallegadola  (24.05.21 23:47:27) 
Ekleme yapayım, bu olay +18 sitelere de bakıyoruz soruşturmada çıkar mı sorusuna benziyor. İkisinde de bir şey olmaz. Hakim savcılıkta da olmaz. Neden olmaz çünkü hakim savcı olabilecek kadar en tepedeki malum şahsa yakın referansınız varsa o soruşturmalara bakılmıyor. Ki milletvekili referansı bile yetmiyor bu sınavda. Hatta soruşturma olumsuz olsa dahi kurumun takdirine bırakılır isterlerse alırlar. Daha çok fetö pkk iltisaklı var mı diye bakıyorlar. Müsterih olun.


  • Hallegadola  (24.05.21 23:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.