[]

Gömleklerimin koltuk altları sarardı!

Merhaba. Beyaz gömleklerimin koltukları hep sarardı, leke oldu. Sıcak yıkamada da pek farketmedi. Sebebi koltuk altı stick roll on gibi ürünler, biliyorsunuzdur, başına gelenler vardır. Bu lekeleri giderip bembeyaz yapmak için ne önerirsiniz deneyip başarılı olduğunuz yöntem var mı? Kosla oxi action falan mı denense.. Teşekkürler.




 
bence kosla deneyin, çıkartırsa o çıkartır.


  • blatta hiberna  (23.05.21 18:34:44) 
Gidermeyi bilmiyorum ama içinde alüminyum olan terleme önleyici ürünler yerine deodorant kullanırsanız sarı leke olmaz.


  • zoghurt  (23.05.21 18:58:12) 
Gömlek altına atlet değil, fanila giy. En azından gelecekteki gömlekleri kurtaralım.


  • prole  (23.05.21 20:30:21) 
T shirtlerde benzer durum yaşanınca epey bişey denedim sağda solda önerilen, pek kar etmedi hiçbiri.


  • hedep  (23.05.21 21:09:55) 
ben o tur lekelere camasir aspirini kullaniyorum hemen cikariyor. gomleklerin manset ve yakalari icin de kullaniyorum. kulak cubuguyla o sari lekelerin uzerine surup bir sure bekletiyorum sonra normal yikadigim programla yikiyorum, tertemiz cikiyorlar.


  • in vino veritas  (23.05.21 21:40:54) 
@zoghurt Alüminyumsuzlarda da oluyor ya maalesef.

@prole evet. şu an öyle yapıyorum ama bi şekilde başariyo sanki sarartmayi ya da eskilerin sarartisi bana öyle geliyodur.
  • applebite  (24.05.21 12:20:37) 
Fanila maalesef çözüm değil. Koltukaltına (gömleğin) yerleştirilecek pedler var ama onlar da bana ekonomik gelmiyor. Aspirini ben de duydum, kosla beyaz kesin çıkartıyor ama hem çok yıpratıyor hem de ayrı işlem gerektiriyor. Ben koltuklatı botoxu öneriyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (24.05.21 13:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.