[]

ev sahibine depozito kaptırmayan oldu mu şimdiye kadar?

eve girerken her yerin fotosunu videosunu mu çekmek lazım kanıtlamak için eve zarar vermediğimizi?




 
Son kirayı depozitoya say dedim evden çıkarkende gelip bak dedim. Bir sıkıntı olmadı.


  • respect  (23.05.21 15:08:50) 
3 defa kiralık ev tuttum, hiç birinde depozito sıkıntısı yaşamadım. Emlakçı ve ev sahibi ile evi gezip bir tur attım, kusur varsa sözleşmeye yazdırdım, yoksa olduğu gibidir deyip kirayı devraldık.

He pardon birinde yurtdışındaydım temizlik parası ödedim, onda da adamlar haklıydı evde kavanoz, yiyecek falan bırakmışım. Polemiğe girmeden ödedim parayı.
  • roket adam  (23.05.21 15:09:00 ~ 15:11:53) 
"Son kiraya/kiralara say ben gidiyorum" diyorum. Ofis sahibi "Balkon kapısını, lambaları almışsın. Dava açacağım, paramı ver." demişti. Kapıyla, lambalar yoktu zaten. Ben taktırmıştım. Giderken de aldım gittim. Hadi len demiştim. Öyle kaldı.


  • Amory Lorch  (23.05.21 15:18:29) 
Son evimiz kentsel dönüşüme gittiğinden hem depozitoyu geri aldık hem de evdeki tüm dolapları:) ne de olsa yıkılacak diye ne isterseniz alın götürün dedi.


  • suicides underground  (23.05.21 16:15:06) 
Çıkacağım ayın kirasına saydırdığım olmuştu. Sorun yaşanmadı.


  • ruhen hastayim ben  (23.05.21 17:49:05) 
Son kiraya saydırdığım oldu. Alamadığım da oldu.


  • stewie  (23.05.21 19:04:08) 
Eve zarar vermediğinizi kanıtlamak için her yerin değil sadece arızalı, kırık vs. yerlerin fotoğrafını çekip duruma göre sözleşmeye yazdırabilirsiniz. Sağlam yerleri fotoğraflamanın size faydası yok.


  • mikro patlama  (23.05.21 19:49:54) 
kesinlikle ev kiralarken herşeyin fotoğrafını çekin ve ev sahibine de bunları imzalatın. 2 ev sahibim de para koparmak için uydurmadıkları yalan bırakmadılar. istersen on tane tanık getireyim dediğimde güç bela iade almıştım.


  • photo85  (23.05.21 22:41:39) 
hiç kaptırmadım. işin sırrı uyuz ev sahibinin evini tutmamak.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.05.21 22:48:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.