[]

lgs koçu nedir

oğlum seneye lgs ye girecek
lgs sinav koçu diye bir kavram oluşmuş
bu arkadaşlar tam olarak ne yapiyor, özel dersi de veren kendileri mi yoksa ders ücreti ayri mi oluyor

anadolu yakasinda hem ders hem koçluk hizmeti verenleri nereden bulabilirim

 
tıpkı yaşam koçu gibi. fazla miktarda parası olanların bir kısmını farklı isimler adı altında kendilerine almak temel amaç. görünürdeki amaç ise sınav motivasyon vs. vs.


  • fff02561  (23.05.21 14:56:41) 
Psikolog, psikolojik danışmanlık mezunu olmayan dolandırıcı işte. Hiç bir psikoloji bilgisi yoktur. dershane öğretmenidir muhtemelen (eskiden çalışmıştır ya da) kaygı falan dersin sallamaz,Ders programı yapar, ödev takibi(iyi biriyse yapar). Çocuğun özel derslerini, hocalarını ayarlar.

150 lira verirsen 50si kendine 100ünü hocaya verir. Bu şekilde hocalara(size) özel ders ayarlar ve pay alır.
  • westblack  (23.05.21 15:03:37) 
Yukarıdaki arkadaşlar değinmiş. Valla bu sınav koçluğu işini kendim için KPSS de yaptım kardeşime de yks de yardım ettim. Bence hiç gerek yok. Çocuğu baskılamadan düzenli takip etmek aslında yapılan iş. Eksikliklerini görüp ve deneme sınavlarına bakıp ona göre dershaneden etüd ayarlamak gerek mesela. Yani bence herkesin yapabileceği bir iş. Ama sınav döneminde çocuklar aileden başka birine bazen daha rahat olabiliyor, hani arkadaş olabiliyor vs. Tek artı yönü o


  • Hallegadola  (23.05.21 18:04:58) 
Parası, sağlığı, ayakta duracak gücü olmasına rağmen kendini bir konuda yetersiz / engelli gören üşengeç takımına göre hizmet sunma amaçlı ortaya çıkqn bir kavram olmalı.
Bir çok hizmet ve ürün insanların gereksiz aşırı korku ve kaygısına göre ortaya çıkmıştır.

Mesela şu ürün, kimilerince sistemlerinde yaşanan aşırı ısınmalardan dolayı yapılan geri bildirim ve şikâyetlerden dolayı süslü ışıklı bir dizayndan sonra psikolojik olarak "alınabilir" "alınmalı" "almak gerek" dediğimiz şeylerden biridir.
i.hizliresim.com

Bir kere üretici hemen ısınmayla yanan, pişen , kavrulan bir bilgisayar niye üretsin ki? diye insan bir kendine sormalı.
Cihazda kullanılan malzemeler zaten belli sıcaklık değerlerine dayanabilen malzemelerden üretiliyor.
Cihazın yanacağı varsa zaten o fan da etki kurtarmaz durumu.

Tüketim toplumda insanlar düşünmeden sürekli harcamaları ile dünyada bir şekilde kurulu ekonomik düzenin temelini sağlamlaştırıyorlar.
Sürekli olarak alınan şeyler insanın kendisiyle ilgilenmesini hatta düşünmesini bile engelliyor.

Sözün kısası, büyüklerini dinlemeyeni yaşam vs. koçlar da kurtarmaz .
  • Erva  (23.05.21 19:41:50 ~ 19:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.