[]

Sokak kedileri için kaliteli ve uygun mama önerisi

Arkadaşalar sokak kedilerini beslemek için 15kg'lık kaliteli ve fiyatı uygun mama almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir.

Dipnot: kedilerden hiç anlamam. Bizim binanın çevresinde gözleri şaşı olan bir kedi var. Normalde insanlardan kaçan, hiç kimseye yanaşmayan kedi ne kadar acıkmışsa artık binaya kadar takip etti beni. Dayanamayıp markete gittim, Royalist diye bi kedi maması vardı 1 kg aldım, marketten çıktığımda kedi kaçmıştı ama takıldığı yerlere avuç avuç bıraktım. Akşam ekmek almaya indiğimde mamaları kontrol ettim hepsi bitmişti. Artık ne kadarını bizim şaşı ne kadarını diğer kediler yedi bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissetmeme neden oldu bu durum. kafaya koydum bakacam ben o kedilere.


 
Duyurunuz beni bile gülümsetti, teşekkür ederim kediler adına da.

Benim ilk önerim mamanın tavuklu olmaması yönünde olabilir ama alternatif yoksa tavuklu da olur tabii. Bir de bu aralar etrafta çok anne kedi ve yavrular vardır, sizin de gözünüze ilişirse bir önerim de onlar için (hem anne hem yavrular) yavru kedi mamasını tercih etmeniz olurdu. Ama yine bu da mümkünse tabii.

Son zamanlarda maalesef her sey gibi mama fiyatları da aldı başını gitti.

Biz bazen gittiğimiz yerlerde kedi köpeklere dağıtmak için temizmama.com dan bonacibo alıyoruz.
Eskiden evin önünde baktığımız kedilere de buradan alıyorduk. Konserve mamayı da burdan alıyorduk, arada değişiklik olsun diye, ama artık iyice bizim kedilerimiz gibi olduğu için Felicia markaya döndük. Bi miktar pahalı gelebilir tabii.

İş yerindeki kediler için de Econature alıyoruz, yiyor kediler.

Islak mama olarak da proline nın balıklı mamalarını alıyoruz. Homur Homur yiyorlar.
  • a perfect lie  (23.05.21 11:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.