[]

kesişmek, göz süzmek nedir?

kesişmek, göz süzmek tam olarak nedir? ne anlama gelir?

karşı cinsten biri bana baktığında ilk gördüğümde üstüme alınmıyorum, ikinci gördüğümde acaba bende bir gariplik mi var deyip üstüme başıma bakıyorum. yıllardır böyle.

mesela bir örnek:

geçen gün hastane servisinde bir kadın bindi yolda. herkese günaydın diyerek boş koltuğa yöneldi, ben de günaydın dedim. bana önce dikkatli baktı sonra oturmadan önce de bi daha baktı. bu servise daha önce bir kere bindim. kimse beni tanımaz. daha doğrusu serviste olan 5 kişi sabit, her gün farklı kişiler biner. poliklinik servisi. ben de arkadaşın yerine gittim.

neyse öğle arasında bahçede güvenlik ile kamelyaya oturduk sigara içiyoruz. o ara iki kadın geldi biri bana binerken bakan. güvenlik davet etti oturdular. göz ucuyla çaktırmadan bakıyor. ona banktığımda gözlerini kaçırıyor. tiribe girdim iyice. maske olduğundan sakala pek bakmıyorum sigara için maskeyi çıkardım çok mu kötü görünüyorum dedim içimden rahatsız oldum.

 
Yıllar önce ünide okurken bir kızın sürekli bana baktığını farkettim. Bir değil, iki değil, üç değil... Ne zaman kantinde denk gelsek, sürekli göz göze geliyoruz ve 1-2 saniye kadarda gözlerimizi kaçırmıyoruz. Sevgilim falanda yok o sıra, kızda güzel, tamam dedim bu kız benim. Arkadaşlardan da gazı aldım, konuşmaya karar verdim. Birgün gittim konuştum, kendisinden hoşlandığımı, yakından tanımak istediğimi söyledim. Olumsuz cevap verince, o zaman niye sürekli bana bakıyorsun dedim. Verdiği cevap şu, 'sen bana bakıyorsun diye bakıyordum'. Tamam bir daha bakmam, sen de bakma dedim, döndüm arkamı gittim.

Soruna cevap değil belki ama, bu bakma işleri sakat iş diye anlattım.
  • el conquerador  (23.05.21 02:16:59 ~ 02:17:30) 
Gozlerini kacirmiyorsa ya da ikinci defa baktiysa ya begenmistir ya da sacin mor yuzunde 5 tane piercing falan vardir.


  • baldur2  (23.05.21 07:26:31) 
beğendiysen sen de bak 1-2 hafta devam ettir. zaten mevzu ilerlerse cesaret gelir gider konuşursun.


  • xrated  (23.05.21 09:08:00) 
peki göz süzmek, göz ucuyla bakmak ne oluyor?


  • alko ikarus  (23.05.21 12:38:21) 
Ya bazen biri bana çok bakınca gözüm takılıyor hiçbir anlamı olmuyor. Biraz daha gözlemleyin. Hoşlanıyorsa kokusu çıkar zaten, tanışmaya çalışır.


  • Hallegadola  (23.05.21 15:55:11) 
Göz süzmek için şöyle eski romantik Hülya Koçyiğit filmlerine bakın, karşıdan Tarık Akan'a bakar, o bakınca 1-2 saniye bakışıp gözlerini kaçırır falan. Hah işte o.


  • kobuzchu kiz  (23.05.21 17:10:52) 
beğendiği için bakabilir

ya da bütünü değil de sende olan bir detayı beğenmiştir onu inceliyordur
  • bir soru sorcam  (25.05.21 17:42:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.