[]

Evin önündeki parkta gece ses meselesi

Aslında sıkıntıyı yazmış oldum. Evimizin önünde bir park var. Bu parka nerede ne kadar apaçi eleman var arabalarıyla buraya geliyor. Gelmelerinde sorun elbette yok ancak arkadaşlar 4 kapıyı açıp son ses müzik açıyor. Sitede 70-80 daire var neredeyse her daire 155 kanalından şikayet ediyor, kesinlikle polis gelmiyor. Cimer'e başvurduk, emniyet cevap yazıyor, düzenli kontrol yapıyoruz diye. İlgili belediyenin zaten umrunda değil. Park önündeki yol imarda yol olarak geçiyor. Bu işi nasıl halledeceğiz bilemiyorum. Site olarak her akşam toplaşıp adam mı kovalayacağız anlamıyorum.
Ne yapılabilir?



 
Polis gelmez hocam boşuna aramayın bidaha, gelsede '' Gençler kimlikler dicek, hikayeden kimlikleri kontrol etçek, bakın bu saatte bu mahalde aileler var hadi dağılın dicek, adamlarda tamam abi bi 10 dakkaya gidiyoz dicek ama gitmicekler.''

Cimer mimlerde hikaye. Toplanın bi 3-5 kişi mümkün mertebe ağzı iyi laf yapan yaşça büyük bir ağabey ya da teyze güzel güzel anlatsın ancak o zaman insafları var ise giderler.
  • paramolacak  (22.05.21 23:14:52 ~ 23:15:16) 
70 80 dairede kimsenin emniyette tanidigi vs yok mu? Alttan ayarlayıp gelip soksunlar 3200 kusur lirayı allahin kekolarina
Ya da direkt 3 5 kisi valiliğe gidip pandemiyi de kullanarak şikayet edin

  • sen de git sen de unut  (22.05.21 23:35:58) 
Cumhurbaşkanına alnenen sövüp, fetöyü övüyorlardı diyin. Nasılsa memlekette iftira atmak serbest.


  • Avoiding The Puddle  (22.05.21 23:51:37) 
Şimdi konuyla ilgili de yanlış anlaşılmak istemem. Burası kamuya ait açık bir park. Her vatandaş elbette yararlanacak ancak ben son ses azer bülbül dinlemek istemiyorum. Tipler genelde aynı olsa bile bazen 40-50 araç toplanıyor. Artı bir de motorun önünü kaldırıp şov yapan gerzekler var. Bunlarda da egzozları açtırmışlar. Üzücü olan iki alt katımda bir komşum var. Kadın pandemi servisinde hekim, gece gündüz sabah akşam hiç bir zamanı yok. Eve geliyor, uyuyor, duş alıyor ve sonra dönüyor. Genelde de eşiyle konuştuğumuz üzere tam bu elemanların geldiği saatte eve geliyor.
Bunlarla konuşarak hallolacak bir mevzu değil onu anladık. Emniyetten tanıdık var ancak polis gelmiyor ya da ben hiç görmedim. Ancak benim görmediğim bir ara geliyorsa da hikaye.
Bu parka bir şekilde araçla girmeyi engellemek lazım.
  • o kadar da degil aga  (22.05.21 23:52:43) 
benzer durum bizde de var, cozum bulamadik maalesef. yazin 2 gunde bir polisi arayi sikayet ediyoruz ama bir faydasini gormedik yukarida soylendigi gibi :) bu yaz bir de bebek var, umarim uyuyan cocugu uyandirmazlar sesleriyle diyorum simdilik. tasinmak disinda kesin bir cozum yok gibi.


  • in vino veritas  (23.05.21 10:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.