[]

Kahve içince huzursuzluk

Ne zaman latte benzeri bir kahve içsem sonrasında huzursuzluk çöküyor. Geçmişte anksiyete bozukluğu rahatsızlığın olmuştu. O zamanki hislere benzer endişe halı ve huzursuzluk oluyor. Bu normal mi? Günde bir tane içerim en fazla. Gaz yaptığı için oluyordur belki diye laktozsuz süt tercih etmeye başladım. Türk kahvesiyle bu etkiyi yaşamıyorum pek. Nescafe ve latte gibi kahvelerden sonra oluyor. Aramızda deneyimleyen var mı merak ettim? Bugün mesela içtim. Çok stresli olmama rağmen işle ilgili pazartesi günkü mesai ile ilgili huzursuzluk çöktü üstüme.




 
herhangi bir içecek gelecek kaygısı yaşatmaz diye düşünüoyrum, alkollü olsa dahi =)

bence kendinizi şartlamışsınız gibi geldi bana. belki vücutta çarpıntı vs gibi bir etkisi vardır olsa olsa. ben hiç duymadım.
  • apurucikipi  (22.05.21 18:37:17) 
bendede kahve içtikten sonra bi rahatsızlık, endişe durumu oluyor ama türk kahvesinden sonra oluyor bu. diğer kahvelerde böyle bir şey olmuyor.


  • ayseee  (22.05.21 19:04:57) 
Kafeine bağlı. Büyük ihtimalle eski durumdaki gibi oluyor.

Türk kahvesi daha az kafeinli bir kahve, büyük ihtimalle ondan dolayı olmuyor.

Latte'de bir de süt de var, o da şişkinlik yapıyorsa iyice huzurunuz kaçıyor olabilir.
Kafeini anksiyeti arttırıyor kesinlikle.
  • burfak  (22.05.21 19:07:54) 
kahve anksiyete yapar zaten bu bilinen bi gerçektir


  • megacracker  (22.05.21 19:33:49) 
latte derken 3ü1 arada gibi olan granüllerden mi?? granül kahveler türk kahvesi filtre kahve gibi sadece çekirdekten öğütülmüş kahvelere göre daha çok çarpıntı kaygı hissi verir


  • freebird5406_2  (22.05.21 19:41:36) 
Tansiyonun yukseliyor


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.05.21 19:46:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.