[]

yiyecek şeyler

buzdolabı olmayan bir yere 3 gün kalmaya gidiyorum. elektrik, su var. market, yemeksepeti falan yok. giderken yiyecek ne gibi şeyler götürmeliyim sizce?




 
-Konserve ton, bunun mısırlı biberli olanları da var.
-hazır noodle'lar
-bilumum bisküvi krakrer.
  • Jux  (22.05.21 02:15:44) 
3 günde zeytinyağlı yemekler direkt güneşte bırakmazsanız bozulmaz.
sürekli aburcubur yerseniz mideniz olumsuz etkilenir.
bence ilk gün giderken dürüm falan götürün, ilk akşam yemeği o olsun. ikinci gün için sarma-dolma tarzı akmaz kokmaz zeytinyağlı götürün. peynir-zeytin-domates gibi kahvaltılık da muhakkak götürün tabi. kahvaltılık+zeytinyağlı diyorum yani kısaca.
bir kere arkadaşlarla böyle giderken poğaça-kek yapıp götürmüştük, kahvaltıları şenlendirmiştik. siz yapamazsanız ev yemeği yapan yerlerden alabilirsiniz. yok sıcaktan koruyamam, kokar derseniz sadece hamur işi, ama o da pastane usulü değil, ev yapımı olsun ki ikinci gün taş olmasın.

bol keyifler.
  • lovemyself  (22.05.21 02:16:40) 
konserve kuru fasulye, pilaki
yayla hazır pilav
sardalye konservesi
  • indifferent  (22.05.21 02:18:10) 
Salamura peynir alın tuzlu suda oluyor dolaba gerek kalmadan serin yerde bekletilebiliyor.
Zeytin de bozulmaz yine.
Yeşil biber, salatalık bunlar da götürür sizi.
Köz patlıcan, kırmızı biber felan da camda konserveler oluyor birer kavanoz alsanız birini ikinci gün diğerini üçüncü gün açarsınız. Ton balık, makarna ve kettle ile menüyü tamamlanır :)
  • cilekli pasta  (22.05.21 02:27:37) 
Markette buzdolabında durmayan herhangi bir şey.

Süt, müsli, meyve, sebze, cips, bisküvi, yayla’nın hazır ürünleri, sıvı yağ, salça, krema, makarna, su, paketli dilimli ekmek
  • stewie  (22.05.21 08:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.