[]

Yüz yogasına başlamak istiyorum

Youtube'ta bakındım düzgün anlaşılır bir video göremedim. Hangi hareketlerle ne kadar süreyle başlamak gerek? Her gün devam edilmeli mi ara vererek mi gitmeli? Daha önce hiç denememiş birine neler önerirsiniz?




 
Her önüne gelenin kendini ''yüz yogası eğitmeni'' ilan ettiği şu günlerde ben şu kanalın www.youtube.com sahibine oldukça güveniyorum açıkçası.

Kanaldaki videolarda tanıtılan bütün hareketleri bir kağıda tek tek ve açıklamalı bir şekilde yazdım, başlangıç veya hafta fark etmeksizin karma bir şekilde bir senedir onları uyguluyorum. Kanalın sahibi, yanlış hatırlamıyorsam, iki günde bir yapmanın yeterli olacağını söylüyordu. Ben her gün yapıyorum, hatta vaktim olduğunda hem sabah hem akşam yapıyorum ki zaten otuz dakika sürüyor en fazla. Fazlasıyla faydasını gördüm, cildimin tazelendiğini hissediyorum.

Size tavsiyem, bir yeri düzeltmeye çalışırken başka bir yeri kırıştırmamaya dikkat etmeniz. Mesela kaz ayaklarından kurtulmak için kaşlarınızın ucunu avuç içinizle yukarı çekerken alnınızda çizik oluşturmanız an meselesi, çok dikkat etmek gerek. Sizin dikkatinize ek olarak uygun hareketler de seçmeniz gerekiyor elbette bunun önüne geçmek için, önerdiğim kanalın sahibi buna özellikle dikkat ediyor. Geçen senelerde yüz yogası eğitmeni olduğunu söyleyen bazı kişilerden hedef bölgenin haricindeki bölgeleri kırıştıracak birçok hareket öğrenip onları ne yazık ki bir süre uygulamıştım, büyük bir sıkıntı yaşamadım ama yaşayabilirdim de. Instagram'da adının önüne ''yüz terapisti'' ve benzeri sıfatlar ekleyen birtakım insanların öyle garip videoları önüme düşüyor ki gördüğümde dahi çok ürküyorum. Lütfen öncelikli olarak bu hususa dikkat edin.
  • kedimedi  (22.05.21 01:39:06 ~ 01:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.