[]

ilamsız icra takibi

gelişigüzel herkese ilamsız icra takibi başlatsak, 7 gün içinde itiraz etmeyenler sayesinde zengin olur muyuz?




 
olmazsın. itiraz süresini kaçırsa bile mahkemeye giderse ve sen haksız olursan. avukatlık ücretleri ve mahkeme giderleri dahil ödersen fakir bile olursun.


  • fff02561  (21.05.21 21:08:22) 
Evet var böyle yapanlar. 10 kişiden 8 i itiraz etse 2 sinden çarptıkları yetiyor. Yapanların üzerinde birşey olmadığından avukatlık ücretleri ve mahkeme giderleri dahil ödemedikleri için fakir de olmuyorlar.


  • Mistyimage  (21.05.21 21:31:07) 
bunu yillardir yapiyorlar binlerce kisi.


  • müptezel dostoyevski  (21.05.21 21:49:53) 
rastgele yaparsan değil, 65 yaş ve üzeri grubu hedef alırsan kesinlikle zengin olursun.


  • trajikomix  (21.05.21 22:47:24) 
Istirdat davası sonunda kötü niyet tazminatı ödeme riskini almanız gerek.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (22.05.21 02:10:35) 
belli bir dayanağın olması lazım ve eninde sonunda biri fark eder karşı dava açar dolandırıclıkla yargılanırsın.


  • orpheus  (22.05.21 12:34:44) 
ben, benden önce oturan kişilerin faturasını ödemiştim. Kendileri hala aynı apartmanda oturuyorlar. İlamsız icra takibi başlatabilir miyim?


  • gelmeistemem  (22.05.21 13:51:44) 
@gelmeistemem borç zamanaşımına uğramamışsa açabilirsin, zamanaşımına uğramışsa onlar bunu ileri sürmediği sürece yine sıkıntı olmaz. Tabi icra takibi açmadan önce onlara borcu ödemeleri için bir ihtar yollarsan daha kolay olabilir, en azından temerrüde düşürdüğünü de gösterebilir, o tarihten itibaren temerrüt faizi de talep edebilirsin. ayrıca ilamsız takip açtığında 7 gün içinde itiraz ederlerse takip duracaktır, bu kez senin itirazı bertaraf etmek için itirazın kaldırılması veya itirazın iptali davası açman gerekecektir. yani uğraşan yine sen olacaksın. çok zor değil ama takip etmek, gidip gelmek gerekecek vs.


  • slndbbkdglm  (22.05.21 16:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.