[]

Karinda cikan sertlik?

Dun annem tesadufen (karnini kasirken) karninin sag ust tarafinda misket buyuklugunde bir sey buldu. Sivilce gibi degil bayagi karninin icinde. Hareket etmiyor. Cok sert degil orta sertlikte ve bastirinca aciyor.
Ayin 25inde doktor randevusu vardi zaten onu da gosterecek ama dunden beri cok takildi aklima. En iyi ihtimalle fitik geliyor aklima ama karnin sag ust tarafinda fitik olur mu? Yag bezesi olsa hareket eder di mi bu sabit bayagi.
Kanser olmasindan cok korkuyorum. Kanserle ilgili hicbir belirti de yok ve karninin baska yerinde de yok. Buraya sormak cok mantikli degil biliyorum ama fitikla ilgili ya da bahsettigim tabloyla ilgili bir sey yasamis olan vardir belki diye yazmak istedim..


 
yağ bezesi hareket ediyor ve yumuşak kıvamlı oluyor. fıtık sağ üst tarafta pek olmaz ( önceden safra ameliyatı falan olmadıysa).
cilde yakınsa basit bir yumuşak doku kitlesi olabilir. ama tabi ki tümör olasılığı var. baktırmak lazım.

  • alicandan  (21.05.21 20:12:46) 
benzeri bir tesadüfen karında sertlik bulma hikayemiz vardı bir akrabada. maalesef kötü çıktı. erkenden doktora gitmek çok önemli. hatta hiç üşenmeyin, bu gece gidin acile. acıyor deyin. bir şeyler söylerler. elle muayenede bile bir tahminleri olur.

basit bir beze de olabilir, kötü düşünmeyin, ama en kötüsü gibi, her saat önemli gibi hareket edin. çok geçmiş olsun. umarım basit bir şeydir.
  • lovemyself  (21.05.21 20:18:33) 
Vakit kaybetmeyin hocam love+1


  • Deathrow  (21.05.21 20:22:21) 
acile gitme. acilde sadece acillik mevzulara bakıyorlar. sizin için acil olan bu durum acil doktorları için önemli olmayabilir. pazartesi günü gidin doktora. olan biten ne varsa güzelce anlatın. doktor gerekli yönlendirmeyi, gerekli testleri yapacaktır. doktor "önemsiz bu" derse başka bir hastaneye, başka bir doktora daha gidin. eğer o da önemsiz olduğunu belirtirse korkmayın.


  • silah taciri  (21.05.21 23:47:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.