[]

Kredi Kartı Alamama Sorunsalı

Selamlar,

Öğrencilik dönemimde yani 10 küsür yıl önce öğrenci kredi kartım vardı fakat ödemem icra takibine düşmüştü. Neyse sonra ödedim ettim, seneler geçti hala kredi kartı alamıyorum.

En az 5 senedir çalışıyorum, 2 senedir aralıksız sigortam var. Hem maaş gelirim hem freelance olarak ayın aynı günü hesabıma giren para var, evlendim eşimin geliri yüksek vs fakat maaş bankam bile asla kredi kartı başvurumu kabul etmiyor.

KKB, Findeks falan baktığımda kredi notum 0 bile değil, kredi notum yok. Muhtemelen bu sebepten şak diye başvurum reddediliyor. Banlaya gidip de denedim, baya uğraştılar ama hala red yiyorum. Kredi notum oluşsun diye çok düşük avans hesap bile denedim ama onu açmama da izin vermiyor banka.

Benzer bir durumda olan ya da bir çözüm yöntemi bilen var mı? 30 yaşına geldim, düzenli gelirim var, düzenli sigortam var, gerekirse kefilim var ama asla asla kart alamıyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Not: Hemen hemen her bankaya başvurmayı denedim, sonuç aynı.

 
Maaş hesabınız için firmanızın anlaşması var mı? Varsa şubenizde müşteri temsilcisine anlattınız mı bu durumu?
Red alıyorsanız size kart verebilecek tek yer çalıştığınız şube olur.

  • atom karincanin torunu  (21.05.21 16:22:47) 
maas hesabinizi veren subedeki musteri temsilcisiyle bir gorusun, muhtemelen bir problem olabilir zaten bu konularda da bi zaman asimi vs durumlari oluyor yani takibe dusmus oolsaniz bile ilelebet kaydinizda gorunmek durumunda degil.


  • bay b  (21.05.21 16:26:25) 
Kuveytturk e gidip 500-1000 liralik talep edin. Biraz ahbap çavuş takıldıkları için hızlı ilerliyor her şey. Kartı da hemen basıp veriyorlar.


  • baal  (21.05.21 16:45:23) 
Kuveytturk e git nakit bloke karsılığı kart almak istediğini soyle. Hesaba ornek veriyorum en az 1100 tl yatırıp bloke ediyorsun karsılığında 1000tl lik kart veriyorlar. Duzenli odemelerin olsun kkb duzelsin 6 ay sonra kart alamadıgın banka kalmaz.


  • dream  (22.05.21 08:28:18) 
İcra takip dosyanızdaki borcunuzu haricen ödediyseniz, ödemiş olsanız bile bazı avukatlar icra dairesinde dosyayı kapatmıyorlar. Yani şöyle, ödeme yapıldığı için bir sorun olmuyor, dosya takipsizlikten düşüyor ama resmi olarak kapatılmadığı için bu tarz sıkıntılar yaşanabiliyor. İcra dairesine gidip o dosyayı kontrol etmenizi ve kapanmamışsa kapatılmasını talep edin. Durum bahsettiğim gibiyse icra dairesine haricen tahsil harcı da ödemeniz gerekecek.


  • medusa  (22.05.21 11:29:37) 
edevlet üzerinden bir kontrol et icra takipleri hala açık görünüyor olabilir. sen borcu ödersin ama avukatlık firmaları ekstra masraf olmasın diye dosya kapama ücretini yatırmıyorlar ve dosyayı kendi kendine kapanmaya terk ediyorlar.

bir de findeksin online danışman gibi bir servisi vardı sanırım 40-50tl gibi bir rakam ödeyerek 1 saatlik danışmanlık alıyorsun ve senin finansal sorunlarını görebiliyordu.
  • orpheus  (22.05.21 12:36:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.