[]

Sedat peker herkese sallarken rte’ye sayın diyor

Ona niye sallamıyor ki, en son da ona mı sallayacak yoksa rte mi gazlıyor sedat’ı soylu’yu bitirmesi için?




 
rte'yi seviyor ve sayiyor bence.


  • buenosdias  (21.05.21 10:26:02) 
o da biliyor soylu'ya sallamasının rte ve etrafı tarafından içten içe hoş karşılandığını :) eğer bu ülkeye bir gün dönecekse de yalnız onun sayesinde olacağına da emin.


  • ilgeru  (21.05.21 10:43:19) 
rte'ye de sallasa ülkeye dönüş imkanı kalmaz. adam bunları vatan sevgisinden yapmıyor ki. arayı düzeltip ülkeye dönmek istiyor.

edit: dönmek istemesinden kasıt aslında af istiyor. yoksa dışarıda da rahat yaşayamaz. gizlenmek zorunda hep. gizlenmezse istihbarat paket eder bir yerde.
  • xrated  (21.05.21 10:58:08 ~ 11:42:49) 
Benim anlamadığım ülkenin yarısından çoğu burdan gitmek isterken bu neden ısrarla dönmek istiyor. Bir sürü ğarası var çevres var buraya dönüp napacak yaşasın işte yurtdışında


  • condom kurşunu  (21.05.21 11:00:48) 
RTE ye neden sallasın ki ? Hiç patrondan şikayetçi olunur mu ? Müdürü kötülersin eğer akıllıysan.

Ayrıca bu ülke güçlü ve parası olana cennet bir ülke, gidenler güçsüz ve parasızlıktan gidiyor ( pek tabi böyle bir şey arzulamıyor da olabilirler )
  • paramolacak  (21.05.21 11:16:47) 
Vakti gelmemiştir.


  • stewie  (21.05.21 12:02:32) 
diğerlerini gönder beni al diyebilmek için.


  • duyurukullanıcısı  (21.05.21 12:11:38) 
ss'yi kim gorevden alacak?


  • dunal  (21.05.21 12:54:34) 
onu karşısına almak istemiyor. kendisinin ülkeye dönüşüne yardımcı olmasını istiyor.

yukarıda birisi herkes ülkeden gitmek isterken o neden dönmek istiyor diye yazmış.
herkes ülkeden gitmek istemiyor ki. ezilen beyaz yakalı gitmek istiyor.
türkiye zengin ve mafya babası birisi için yaşamak için harika bir yer. buradaki kadar saygı göreceği bir yer yok
  • dafuq  (21.05.21 12:59:14) 
Sallamak istiyor ama sallayamıyor. Çünkü Ona sallarsa bırak bir daha ülkeye dönmeyi, uçakla türkiye'nin üzerinden bile geçemez. Diyelim salladı ve döndü, halk linç eder bir defa kendisini.


  • johny guitar  (21.05.21 15:36:56) 
parası ve gücü olana bu ülke cennet. önce bunda anlaşalım. adamın organizasyonu her şeyi burada. borusu burada ötüyor.

rte'yi de karşısına almak istemiyor elbette. rte haricinde herkes gelip gidici akp düzeninde, tek değişmeyen rte. herkese sallarsın ama rte'yi karşsına alırsa affı olmaz.
  • not sure if serious  (21.05.21 16:43:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.