[]

temiz polo nasıl bulunur?

şehirde her yere girmelik, bisiklet gibi sürmelik polo gibi küçük araç arıyorum.

ama baktığım araçlara hiç güvenim yok özellikle sarı siteye.

nasıl bulabilirim temiz bir polo? illa eş dost falan mı?

 
Doğuş Oto 2.el e bakılabilir (DOD)

En azından her şeyini söylüyorlar aracın. Çoğu şeyine de bakıyorlar.

Sıkıntılı aracı da almazlar, sanmıyorum.
  • ananiyimioguz  (20.05.21 22:28:24 ~ 22:29:27) 
ben 1-2 ay içinde yurt dışına taşınıyorum. gideceğim son güne kadar alış veriş, hazırlık vs. için arabaya ihtiyacım olacak. gideceğim zamana kadar bende kalmasını kabul edecek kişiye piyasa fiyatının altına bırakmak istiyorum aracı. ama son hafta vazgeçtim derse ben de patlarım tabii:) karşılıklı güven tesis etmek gerekecek.

2013 model beyaz polo, 103 bin km'de.
tramer kaydı yok, kazası yok, boyası yok.
100 bin km bakımını 2 ay önce yaptırdım.
lastikleri 1 sene önce yeniledim.
geri görüş kamerası, multimedya taktırdım.
  • juninho77  (20.05.21 23:14:26) 
Manuel bu arada yukarıda yazdığım araç, ayrıca soranlar oldu söylemiş olayım burdan.


  • juninho77  (21.05.21 13:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.