[]

amd ekran kartında problem mi var?

geçenlerde pc toplamıştım ekran kartı da rx 560. her şey çok güzel sorunsuz ama bir durum var ki çözemedim. bilgisayarı ilk açtığımda, twitter'dan veya başka sitelerden ilk video açışımda bilgisayar donuyor 1 saniyeliğine, sonra kısa süreliğine siyah ekran olup düzeliyor ve radeon software'den hata uyarısı geliyor sorun bildir vs. diye. sonrasında normal çalışıyor. sürücü kaldırıp tekrar kurdum ancak yine aynı. her seferinde olmuyor bu durum belki ama pc'yi 10 açışımın 8'inde oluyor rahat belki 9. ne yapmak gerek ekran kartında sorun mu vardır garantiyle mi iletişime geçeyim? yoksa denenicek başka şeyler var mıdır?




 
bende de 580 var. çok nadir yaşıyorum o dediğini. (bkz: display driver uninstaller)ile sürücüleri kaldırıp tekrar dene. overclock yapmadığını ve psu'nun yeterli olduğunu var sayıyorum.

driverı tekrar yüklerken (WHQL) olanını indir.
  • false pretension  (20.05.21 19:06:51 ~ 19:07:57) 
@false pretension psu 650w, overclock da yok. whql olan yüklü şu an ama acaba diğer yeniyi mi kursam acaba diyorum bundan daha sıkıntılı olmaz sanırım


  • semaforo de medianoche  (20.05.21 20:40:47) 
dediğim gibi önce güzel bir temizlik yapman lazım DDU ile. sonra tekrardan WHQL kur ve bir süre kullan. Eğer yine devam ediyorsa donanımsal sıkıntın olabilir.


  • false pretension  (20.05.21 21:06:10) 
Rx550 var bende sorun yok.


  • Mistyimage  (21.05.21 21:34:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.