[]

Taşınırken kullanmalık ucuz koli nereden bulunur?

Market bakkal çakkal ile muhatap olmadan ucuz koli nereden bulunur?




 
calistigim son firma sifir koli kullandi ve kendileri topladi evdeki her seyi (ozel esyalar ve degerli seyler haric) fiyat biraz artti ama kesinlikle degdi her kurusuna; calistigim firma her seyi sifir olarak acti ve kullandi, giderken de zaten evde kaldi hepsi bir daha kullanma olasiliklari yok, koca evden sadece 1 icki koktely bardagi ve 1 tane dandik olan abajur kirilmis, kendi paketleyen ayni donemde bir arkadasim biraz daha ucuz olsun diye kendi ugrasti her sey ile sonu husran oldu maalesef, cogu seyi kirildi ya da zarar gordu


  • sweetoffice  (20.05.21 13:36:50) 
koli kiralamayı da deneyebilirsiniz. ucuzdan kasıt nedir tam olarak bilemiyorum ama bence taşınma konusunda paranın alabileceği en güzel hizmetlerden biri bu ve karton koli almaktan çok daha uygun fiyatı. ne bantla ne yırtıldı ıslandı derdiyle uğraşıyorsunuz. geliyorlar plastik kolileri bırakıyorlar, siz taşındıktan sonra da kapınızdan geri alıyorlar. işbirliği yorum gibi oldu ama yemin ederim hayatta çok az şeyden bu kadar memnun kalmışımdır.

www.kaplumbox.com
  • evde liyakat kalmamis  (20.05.21 13:46:29) 
en son ev taşırken gelen taşımacılar bim'de satılan "bili bili" yumurtalarının kolileri ile gelmişlerdi. en iyi kolinin bu olduğunu söylemişlerdi. bim bim gezip özellikle bunları topluyorlarmış.


  • co2s2  (20.05.21 14:07:48) 
Satılanlar pahalı yav ben bi kaç gün migrosun mal alma kısmına gidip oradan toplamıştım epey de çıkmıştı.


  • hedep  (20.05.21 14:35:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.