[]

Sedat Peker'i suç örgütü lideri yapan şeylerin kanıtı var mı?

Şimdiye çoktan havuz medyasında bir sürü (sonradan üretilse bile) delil olacak haberler olurdu. Bunlar yok mu cidden ya da ondan hala korktukları için mi. Bu adamın hakkaten hiç delil bırakmadan çalıştığını düşünmeye başladım.




 
bu ve bu tarz şahıslar bulunduğu ülkenin derin devletleri diye tabir edilen güç tarafından bir stepne olarak kullanılır. sedat peker bugün için değil uzun zamandır kendince bir persona yaratıp arka planda nerede karanlık iş varsa(uyuşturucu-gasp-silah kaçakçılığı vs) onu yürüten veya o işin bir parçası olan bir kişidir.. ve tek değildir... bu ve türevi yapılar devlet için bir manivela unsurudur. tıpkı taşeron işveren hesabı. hiçbir iz bırakmadan ilerlemesi mümkün değil. çünkü asıl irade o değil. asıl mimar o değil. sadece uygulayıcı. zaman zaman bu varlığını borçlu olduğu derin mekanizma tarafından adeta tokatlanarak ceza evine girip çıktı zaten. çünkü bu işin doğasında bu var. bu tip mekanizmalar kabul görmek isterler. muhatap olmak isterler. ben ülkem için bunu bunu yaptım bla bla bla... diyip bir süper hero kimliği oluştururlar. tüm karanlık işlerine rağmen kendini kahramanca gösterip saygı duymayı isterler. güce doyurulan bu mekanizma bir süre sonra tehdit oluşturur. ancak malumdurki dünyadaki tüm devletler bu oluşumlardan faydalanır ama asla meşru muhatap olarak kabul etmezler. italya'da da bu böyle. amerika'da da böyle. bunu normalleştirmek için söylemiyorum. sadece tespit. bence bu son zamandaki süreçte kendisinin bir sebepten artık muhatap olarak kabul görülmemesi ve ötekileştirilmesi sonucu yaşanan diyet bedelidir. ve buradaki tavır kendisinin eskisi gibi olamayacağı ihtimalini epeydir bildiği için adeta bir serzeniş dışavurumudur.


  • pardus  (20.05.21 12:04:32) 
Herhangi bir sade vatandaşa bile ceza yazmak isterseniz 50 tane madde bulabilirsiniz. Herhangi bir araç sürücüsünü sağa çekin 10 tane kusur çıkar. Kanun işleri böyle. Bu kadar temiz titiz delil bırakmadan iş yapmaları zaten olası değil fakat zaten kendisinin de dediği şey "ben suç örgütü lideriysem hepiniz benimle birlikteydiniz" Bu suçsa sen de oradaydın diyor, benimkileri ortaya dökerseniz ben de sizinkileri dökerim diyor.
eyyorlamam bu kadar

  • asbe  (20.05.21 12:05:02 ~ 14:04:52) 
adam az önce itiraf etti gazeteyi bastık diye ki en masum suçlarından biridir bu herhalde.

medya niye delille bi şey kanıtlamaya çalışsın adam aranan suçlu konumunda şu an zaten.
  • bohr atom modeli  (20.05.21 12:57:48) 
Son olaylardan gözüküyor ki, elinde bazı videolar ve kanıtlar var. İsteyince gastecide(hadi özışık) olduğu gibi yayınlıyor.

Türkiye'de, bu iddiaları araştıracak bir ortam maalesef yok. Göstermelik bir soruşturma açılır. Bir şey bulunamadı diye, üzeri kapatılır. Her söylediği doğru demek değil ama doğru mu, yanlış mı araştıracak ortam hiç yok!

Ancak Suriye'ye gönderilen silahlar gibi konulara girerse, Türkiye ve bu işlerde adı geçen bir çok kimse, yurt dışında sıkıntı yaşar. Sedat Peker, "gel itirafçı ol" diye bazı devletlerden teklif aldığını söyledi zaten.


.
  • kartallar yuksek ucar  (20.05.21 13:58:12 ~ 14:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.