[]

çalışan sorunu

bir ekipte herkesin üzerinde hafif işler var, daha doğrusu daha önce dağıtılan o gün ki şartlarda yer alan görevler artık tamamlandı. müdür de milletin boşlupuna günlük rutinine göre yeni görevler atayacak. zaten hali hazırda başka personellerin yapıp yetişemediği işleri dağıtacaklar bir yerde. bir tanesi de artistlik yapmış yok ben işimi yapıyorum, siz bana işimi yapmadığımı söyleyemezsiniz ıvır zıvır. söylendiğine göre üzerindeki işi de zaten uzun zamandır tamamlayamamış sakız gibi süründürüyor. ufak bir tartışma yaşamışlar. eleman da bana sadece patron hesap sorar gibi bir saçmalık yapmış. konu patrona gitmiş, patron da müdüre saygısızlık yapamaz deyip gönderecek gibi konuşmuş içerisi buz gibi. buradaki çözüm ne olmalıydı sizce?




 
ben bu çalışan triplerine hastayım, yönetici nasıl hesap soramaz ya? adam senden sorumlu yönetici.. yöneticiyi takmayıp bana patron hesap sorar atarı elinde patlar inş :D

yönetimin yaklaşımı doğru bence, içerdeki yönetici mi benim için daha önemli yoksa alt kademe uzman personel mi?
  • benaslinda  (20.05.21 11:38:43) 
Ya şimdi gönderirsiniz ya da bu adam daha sonra kimseyi takmaz.


  • ganbatte  (20.05.21 14:15:13) 
Bizde de vardı böyle tipler. Şimdi hepsi mum gibi. Saygı göstermiyorsa bu arkadaşlar; saygı görmedikleri için olabilir. Uzun süreç ama hala bu arkadaşı kazanabilirsiniz. Patron yöneticiden yana olmalı. Git lan yöneticine ağla demeli.


  • Amory Lorch  (20.05.21 14:24:13) 
Direkt çıkışını verirdim patronu olsam. Ne demek yöneticiyi takmamak? İşyerinde hiyerarşik yapı önemlidir. Yoksa kaos ortamı doğar. Yöneticinin işten çıkarma yetkisi varsa o yapmalı hatta.


  • old possum  (20.05.21 17:05:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.