[]

sedef hastalığı ve anksiyete

Merhaba.

2007'den beri vucüdümün çeşitli yerlerinde sedef var. 2019 sonu gibi epey azalmıştı, hatta yok oldu galiba diyeceğim evreye gelmişti fakat pandemi nedeniyle eve kapanınca epey çoğaldı. Gün itibariyle fazla çoğaldı ve burnumda bile çıktı.

2014 senesinde anksiyete tanısı konuldu. 2 senedir ilaç kullanıyorum.

Şimdi stres filan azalttığı oluyor sedefin. Son senelerde keyfim yerinde olsa ara ara anksiyete krizleri oluyor. Geçenlerde bi oldu.

Genel olarak bir derdim, tasam yok ama ne bileyim, ne oluyorsa bu sedef çıkıyor bir şekilde.

Gözünüzü seveyim, üzerime ciddi bir tavsiye atın. Ne yapmam gerekiyor? Hangi doktara gideyim?

 
Merhaba, geçmiş olsun. Bende de geçen yaz çıkmıştı istanbul da Türkiye hastanesine gitmiştim. Kullandığım ilaçlarla bir haftada geçmişti. Fakat bu hastalık aslında tamamen geçmiyor cildin alt taraflarında yaşıyor stres zamanlarında tekrar çıkabiliyor. İsterseniz kullandığım ilaçları mesaj olarak yazabilirim. Birde anksiyete için durumunuz ileri seviye değilse yapabiliyorsanız ilaç kullanmadan iyileşmeye çalışın. Bende geçen yıllarda 3 ayrı psikiyatra gittim hepsi bana antidepresan verdi fakat ben 8 sene önce kullanmıştım, yan erkilerinden ve tedavi değil sadece semptomları bastırdığından dolayı kullanmadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Size tavsiyem youtube da psikolog izzet güllü ve sinan canan ın bu konularla ilgili videolarını izlemeniz. Eğer ilaç kulkanmamaya karar verirseniz tavsiyelerde bulunabilirim


  • rapisa  (19.05.21 23:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.