[]

uzun zamanda gicik etmek mi kisa zamanda mi?

Arkadaslar biz ayni hocanin 2 doktora ögrencisiyiz.
ben yeni geldigimde bu kiz 3. yilindaydi, buradaki herkesi biliyo, hocayi taniyo, calismalarini tamamlamis falan, ben hem yeni geldim hem de calistigim konuyu bilmiyordum. kiz fransiz.

simdi, ben köpek gibi calistigim icin 3 tane makalem cikacak hem de uygulama degil bilimsel, 2 tanesini sundum. sonuncunun sonuclari hazir, yazabilirsem. bu kizin 1 tane makalesi var o da uygulama. bunu makale sayisi falan gibi degil de anlatabilmek acisindan karsilastirma icin yazdim.

ama söyle ki, ingilizcesi daha iyi oldugu icin, konuskan da oldugu icin, hocaya falan da daha yakin, kendisini cok iyiymis gibi gösteriyo ama bisey bildigi yok. sinir oldugum sey bu.

simdi elime firsat gecti, beni kötü yönden etkileyen bi hatasini buldum, bunu hocaya bire bin katip, magduru oynayip anlatayim mi? (aramin iyi oldugu biri olsa, canin sagolsun diyecegim bir durum) yoksa,

bir yandan da diyorum ki, Durgun hic bozma, hocaya gidipte sikayet falan etme. 3 tane makaleyi görünce yüzü düsecek zaten.

 
bire bin katıp anlatırsan hoca da onunla samimiyse işler senin aleyhine dönebilir. olduğu gibi anlat hoca kendi tepkisini versin bu bir, 3 tane makaleyi görünce yüzünün düşmesi de artı kombo olur


  • fff02561  (19.05.21 20:41:51) 
Kız sana bir şey yapmamış ki, sırf kıskandığın için kötülük yapayım mı diyorsun. Bunun cevabı da yapma olur tabi. Sana bir zararı da yok zaten.

Yaptığı şey de hataymış, söyle kendisine düzeltsin. İnsanlar birbirini kıskanır, bunu kendini daha iyi çalışmaya motive etmek için kullanırsan güzel bir şey bu. Ama başkasını aşağı çekmek için kullanırsan kötü bir şey.
  • plutongezegendegilmi  (19.05.21 21:02:12) 
yarın o kız gelse burada duyuru açsa "üniversitemde bir insan, köpürtüp köpürtüp bir yerlerinden hiç olmayan şeyler uydurup hocaya beni kötülemiş" dese ne derdin?

yalan söyleyerek hocayı fişteklemek için bizden onay mı bekliyorsun? olduğu gibi anlat. bakalım hoca ne diyecek.
  • hlot  (19.05.21 21:04:22) 
yalan degil,
önemli degil diyip, uzatmadan gecebilirim ya da bundan dolayi sunlar falan hep ertelendi de diyebilirim.

  • durgunfoton  (19.05.21 21:16:25) 
@pluton+1
Anlattıklarına göre kız sana harbiden bişey yapmamış, sen kendi kendine yarış moduna girmişsin. Gerek yok öyle küçük hesaplara, git uyar kapat konuyu.

  • j r r tolkien hayrani  (19.05.21 21:26:23) 
kötü bir insansınız.
yetersiz kalmış, kıskanmışsınız.
umarım sizin gibi biriyle karşılaşmam hayatımda.
  • brakgn  (20.05.21 00:09:26 ~ 00:14:11) 
evet, ben kötüyüm.
kimsenin duyurusunda kuru gürültü yapmiyorum en azindan.

  • durgunfoton  (20.05.21 01:08:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.