[]

Gündeme nasıl yetisiyorsunuz

Ya ben daha Sedat Peker Süleyman soylu olayını anlamamisken, hadi Özışık olayı çıktı, onu anlamaya çalışırken Cüneyt Özdemire giydiriyorlae

Okuyayım diyorum hiçbir şey anlamıyorum çünkü herkes öyle bir konuşuyor ki sanki tüm olay hepimiz tarafından baştan sona biliniyor gibi.

Yalnızca bu olay değil bundan önceki popüler olaylarda da ben alık gibi olayları daha anlamadan yenisi başlıyordu. Bu kadar gündemin değiştiği bir ülkede her şeyi takip edebiliyormusunuz.

Korona, siyaset, dış politika, magazin, spor bu kadar şeyi yakından takip edebilen varsa büyük başarı. Ben Bir kaç yıldır saldım hiçbirini takip etmiyorum. Kendi çapımda dandik hobilerimle ilgileniyorum, takip etmek istesem de yetişemiyorum

 
Sabah Sozcu internet sitesine bir goz atarim, aksam da bir Nevsin Mengu videosu tamam iste. Futbol falan takip ediyorsan kesinlikle birak, dunyanin en sacma seyi, ben biraktim resmen extradan zaman katildi omrume, soyle bir duyurum vardi www.eksiduyuru.com Milyon dolar kazanan adamlar icin bos yere uzulup, sevindim bunca zaman bana giren cikan neyse


  • speedy  (19.05.21 12:03:04 ~ 12:04:44) 
Sizinle aynı durumdayım, etmiyorum, edemiyorum. Diğer ülkelerin yıllık gündemini 1.5 haftada yaşıyoruz. Zaten okudukça insanın midesi bulandığı için mümkün olduğunca yüzeysel bir göz atıyorum.


  • Başkalaşım  (19.05.21 12:03:38) 
Yetişmiyorum. Umurumda değil. Öğrensem ne olacak sanki, bana ne faydası var ya da benim neye faydam olacak ki? Sedat Peker hakkında mesela, şu aralar YouTube'a uzun uzun videolar yüklediği dışında hiçbir şey bilmiyorum, merak da etmiyorum. Kalan azıcık akıl sağlığımı onlara harcayamam.


  • kobuzchu kiz  (19.05.21 12:05:12) 
valla ben sadece başlıklara bakıyorum artık, içeriklere hiç bakmıyorum. bu ülkenin gündemi insanı sabitken bile yoruyor.


  • nothing in my way  (19.05.21 12:05:27) 
Yetişmiyorum, saldım.


  • put it in your appropriate place  (19.05.21 12:26:57) 
Ruhsal acidan cok yorucu oldugu icin yaklasik 5 6 senedir haber takip etmiyorum. Gundemi sozlukteki basliklardan anlayabiliyorum. Ilgimi ceken bir durum olursa arastiriyorum. Resmen yasam kalitem artti. Size dw tavsiye ederim.


  • nax  (19.05.21 12:50:33) 
Bu zamanla öğrenilen bir şey, başlarda her şeyden haberdar olmak istiyorsun zamanla bunun gereksizliğini görüp gündem takip etmeyi bırakıyorsun, sonra da daha seçici olarak gündem takibine dönüyorsun


  • freebird5406_2  (19.05.21 13:57:29) 
10 yil kadar oluyor haber izlemiyorum kafam rahat. sozlukten basliklari ve twitter'da gundem olan tweet'leri goruyorum bazen ulan serhat neler donmus yaa diyip geciyorum. guzel kafami bunlara yormaya ugrasmak istemiyorum artik. nasilsa gundem surekli degisiyor. hangi birini takip edeyim? susurluk davasi aylarca konusuldu bu ulkedem su anki gundemin tek olayi bile neredeyse susurluk kadar vahim, hangisini konusalim, takip edelim :) saldim gitti o yuzden. en ufak bir kaybim da yok, niye olsun :)


  • in vino veritas  (19.05.21 16:07:07) 
"Yetişmiyorum" yazmaya gelmiştim ki herkes aynısını yazmış :) Türkiye gündemi baş ağrıtacak kadar hızlı.


  • marsli gocmen  (19.05.21 19:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.