[]

Sedat pekerin coşma nedeni

Kızım için diyor da, kızına ne oldu ki?




 
ss pislik deyince peker de "benim kızıma demeyecekler mi senin baban pislikmiş" diye isyan etti. hadi erkek çocuklar neyseymiş de kız çocuklarına buna nasıl yaparmış ss.

duyduğum en kofti yakarış. Ağır abi olduğu için üst perdeden bi ilke edinmiş kendine.

Ek : Hadi özışık kaydında "pislik" lafı üstünde çok durduğu için sadece buna yükseldi zannettim. Silah doğrultma olayını bilmiyorum.
  • IncredibleMau  (19.05.21 11:44:17 ~ 11:52:45) 
silah doğrultmuşlar evini basınca.


  • fff02561  (19.05.21 11:48:39) 
Evi basılınca hiç kadın polis yokmuş. Haliyle yatak odasını erkek polisler aramak istemiş. Sonuçta o odanın içerisinde karısının özeli var(çamaşırları vs). Bu esnada kızının başına da silah doğrultmuşlar. Beni küçültmek istediler dediği nokta tamamen bu ikisi.


  • el conquerador  (19.05.21 13:42:28) 
ya arkadaşların söyledikleri aynen de tabii ki o işin tribünlere oynaması yok kızına pisliğn kızı diyeceklermiş de vs. zaten bunlar olmasa profesörün kızı diyeceklerdi. psikopatlarda cezaevi görmüşler de böyle yalandan kodlar, moral ilkeler filan olur tamamen göstermelik. adamın asıl takıldığı şey buna sen git yurtdışında 2 yıl takıl, nisan gibi dosyaların kapansın dönersin demişler aracılar. aracılar mı yemiş yoksa gerçekten bu bilgi yukarıdan mı gelmiş net değil aslında, neyse bu da inanmış beklemiş. ancak ss o mesajı atınca dönüş bileti yanmış, piç gibi ortada bırakılmış ondan sonra helehelehele kaybedecek şeyi kalmamış adam haykırışları


  • red g  (19.05.21 14:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.