[]

Sedat peker neyden para kazaniyor?

Uyusturucuyla isim olmaz diyor. Mafya ne yapar ki baska? Bana kimse pislik diyemez diyor. Suc orgutu liderligi nereden geliyor?




 
Zenginleri koruyor benim tahminimce. Ordan gelen paralarla da yapmıştır bir şeyler


  • olaylar olaylar  (18.05.21 23:10:06) 
haraç maraç alıyordur seni koruyorum ayağına işte.


  • bohr atom modeli  (18.05.21 23:14:37) 
Dünyanın her yerinde belli bir seviyede zenginleşirsen, bunu birileriyle paylaşmak zorundasın. En babası Tüsiad'dır, daha medenidir. Peker de bu zenginleşen insanlara ortak oluyor zorla. Birden iş adamı oluyor.


  • rastinon  (19.05.21 00:07:24) 
mafya koruma parası alır. ben sana borcumu ödemedim diyelim. sen mahkeme mahkeme en az 5 yıl dolaşırsın benden para almak için. eğer ben senin bir mafyanın tanıdığı olduğunu öğrenirsem hiç geçiktirmem borcumu. sende mafya ya aidat ödersin.

ülkede hukuk olmayınca böyle oluyor işte.
  • duyurukullanıcısı  (19.05.21 00:13:08) 
Polat’ın bir gecede öldürdüğü 6 babanın yaptığı işlerden biri veya birden fazlasını yapıyordur.


  • Hallegadola  (19.05.21 00:19:02) 
2 şey var.

1- bazı durumlarda mağdur kişiler yapılan işten dolayı mağduriyetini kanun önünde arayamıyorlar. kimi usulsüz işler oluyor kimi kaynağı belirli olmayan işler. bu durumlarda nüfuzlu ve güçlü kişilere gidilerek haklarını alması istenir.

2- birinden borcunu alamayan, borç verdiğini de ispatlayamayan kişiler, elden para / borç verme gibi, güçlü kişilere gidip "benim x işimden dolayı y kişisine 50 milyon tl para verdim cebimdeki son kuruşumdu Allah rızası için o parayı al yoksa biterim ben, o parayı al söz 25 milyonu senin" gibi konuşmalarla, güçlü kişiler gider 50 kağıdı alır 25'i adama 25'i kendine alır. bunu hep kavga dövüş silah gibi düşünme. bazıları güçlü siyasiler aracılığıyla da yapıyor
  • avatar is back  (19.05.21 00:36:43) 
O degil de mafyanin sadece harac ve uyusturucuya indirgenmesi de garip geldi. Mafya dedigin organize olusumdur, yani bircok organize sucun icinde olabilirler. Kacakcilik, silah ticareti, santaj, fuhus, uyusturucu, kumar vs. Sedat pekerin bunlardan hangisinin icinde oldugunu bilmiyorum ancak secebilecegi islerin yelpazesi genis yani.


  • j r r tolkien hayrani  (19.05.21 00:55:29) 
Sedat Peker bağlantıları sayesinde kapı açan kişidir. Mafya bu demek zaten, parayla bile satın alamayacağın imtiyaz ve güçtür. Örneğin Sakarya'da bağlantısı çoktur sedat'ın, ilçelerin birinde fark yaratacak bir fabrika kurmak istesen ve halihazırda o işi yapan başka bir fabrika buna engel olmak isterse sedat'a gider engel olmasını ister. Karşılığında da para verir.
Ya da fabrikayı kuracak kişisindir ama engeller vardır, sedat'a söylersin sana engel çıkmamasını sağlar, bunun için de bişeyler ateşlersin. Bu ateşlenen miktar milyonları bulabilir işin büyüklüğüne göre. Belirli bölgelerde sedat'ın çözemeyeceği engel olmadığına göre en büyüklerden büyük pay aldığını düşünebilirsin.

Sedat'ta uyuşturucu yoksa bile kara para aklama, kalpazanlık(bu eskide kaldı biraz) ve silah işi var. AKP geldiğinden beri mafyayı safına çekip göze batmayacak hale gelmelerini sağladı, karşılığında belirli imtiyazlar ve hareket alanları tanıdı. Bu anlamda mafya uçlarda gezinmeyi bırakıp akp koruması altındaki belirli görünürde yasal ama kirli ilişkiler üzerinden devam etti.
  • Jux  (19.05.21 01:16:35) 
S&s motor da ki s'in biri Sedat oluyor


  • kleider  (19.05.21 02:31:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.