[]

AK Partili Babam ve Elektrik Faturası Pandemi Bedeli

Biraz önce TV'de bir adam çıkıp pandemi bedeli olayı yalan demiş. Babam da gelmiş bana çemkiriyor, sizin dediğiniz haberler hep yalan çıkıyor diye. Çıldırmak üzereyim. Karşısına 20 tane haber linki koydum.

tr.sputniknews.com

t24.com.tr

ama tv'deki adam yalan demiş. Bu olayın akıbeti nedir, ben bunu babama nasıl ispatlayabilirim. yalancı durumuna düşüyoruz, çünkü tv'deki adam "yalan" demiş. Lütfen yardımcı olun, sinir krizi geçirmek üzereyim.

 
Kendi selametin için lütfen bu savaştan vaz geç, aklı başında ve mantıklı biri olarak kaybeden sen olacaksın sonunda. Lütfen kendine bunu yapma.


  • paramolacak  (18.05.21 23:18:18) 
Paramolacak'a katılıyorum. Laf anlatman imkansız. Babanla hatta akrabalarınla yani hayatından çıkaramayacağın kimseyle asla siyaset konuşma çünkü im-kan-sız laf anlatmak.


  • roket adam  (19.05.21 00:16:48) 
baktım, biraz yalan biraz gerçek. gazeteci stili.

pandemiden başlamadan önce, 2018'den beri, belli üretim kapasitesinin üzerindeki santrallere yapılıyor yardım, yardıma verdikleri isim "kapasite mekanizması".
bunu da devlet yani biz ödüyoruz.

yardım giden toplamda 5 santral varmış
www.sozcu.com.tr

yönetmelik:
resmigazete.gov.tr

yönetmelikte yapılan değişiklik/şartnameyi gevşetme:
www.epdk.gov.tr

ama ortada "pandemi bedeli" "pandemi yardımı" diye bir ödeme yok, bulamadım. t24 sputnik başlıkları yalan bu sebeple.

gazete nedir, gazeteci ne yapar tanımak lazım, onlar da ekmeğinin peşinde, bu sebepten babanla papaz olmana değmez.
  • comp  (19.05.21 01:42:07) 
Ya hani şu koskoca rezilliğin içinde tek dert elektrik faturasındaki pandemi bedeli olsa diyeceğim uğraşma da...
Millet beş kuruş destek almazken iga’nın kirası ertelendi, geçilmeyen yolların, köprülerin bedeli kur farkıyla ödeniyor, bu ülke vatandaşı için Brezilya ve Endonezya’nın tercihi olan aşıya güvendi, söz verilen aşılar yok her gün yüzlerce insan ölüyor. Mafyalardan girerim torpilden tren “kaza”larından çıkarım da daha yazmanın anlamı yok. Ama insan deliriyor bir yandan da neymiş yalan olan? Bütün bu yaşadıklarımız mı? Kaçıp gitmek için fırsat kollayan gençler mi? Sonu ne olacak belirsiz mülteci akını mı? Bu ülkenin dağ kadar birikmiş borcu mu? Beşli çete mi yalan Ruhsar Pekcan mı? Neymiş?

  • not dark yet  (19.05.21 03:31:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.