[]

19 Mayıs kargolar açık mı?

Yarın kargo açık olur mu?




 
Bugün kargoya verilen bir siparişim için teslim tarihi 19.05 olarak yazılmış. Demek ki dağıtım yapacaklar.


  • hrvl  (18.05.21 20:42:26) 
Taşımacılık sektöründe öncü, ve yenilikçi olmanın sorumluluğuyla transfer merkezlerimize, teknoloji yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Yaptığımız yatırımlarla, dijitalleşen dünyada yerimizi alırken, iş süreçlerimizi de daha verimli yönetiyoruz. Bu sayede sektörün saatlik işleme kapasitesi en yüksek firması haline geldik.

İlk olarak Zeytinburnu transfer merkezimizde başlattığımız teknoloji hamlemizle Avrupa'nın en büyük sistemlerinden birini kurduk. 4500 adet olan saatlik gönderi adetimizi, 25800'e çıkarttık. 2019'un ilk çeyreğinde Kocaeli ve İzmir transfer merkezlerimizi bu sisteme geçirdik. Bu yılda Çorum transfer merkezimizin dönüşümünü tamamlayarak teknolojik yenileme hedeflerimize adım adım devam ettik.

3500 metre karelik transfer merkezimizin alanını, 9500 metre kareye çıkardık. 5200 kapasiteyle hizmet veren Çorum transfer merkezinde, yenileme ve teknolojik altyapı çalışmalarımızla kapasitemizi 15500'e çıkararak hizmet kalitemizi daha da ileri taşıdık.

Bu yıl 3 büyük şehrimize daha bu yatırımları taşıyoruz. Karpuz taşırız ilkesiyle çıktığımız bu yolda şimdi devasa bir kargo şirketi olarak en kaliteli hizmeti,en hızlı şekilde sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Karpuz Kargo, önem taşır...
  • el conquerador  (18.05.21 21:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.