[]

ttnet aboneliği yer değiştirme

Annemle yaşarken hızlı internet almıştım o eve.. ayrı eve çıktım şimdi.. evime aldığım ise aşırı yavaş.. yer değiştirmek istiyorum nasıl bir yol çizmeliyim ?

anneminki onun adına benimki benim adıma alınmıştı..


 
Yanlış anlamadıysam;

Sizin evdeki internet yavaş, annendeki hızlı. Bunları takas etmek mi istiyorsunuz?

Hız konusu tamamiyle alt yapı ile ilgili, annenizin alt yapısı fiber olabilir ya da adls/vdsl olsa bile annenizin bölgesindeki hatlar ve tesisat daha kalitelidir 30 mbit gibi hızlara ulaşıyordur.

Sizin evin bölgesi daha kalitesizdir 16 mbit zor alıyorsunuzdur.

Çok mu yanlış anladım yoksa?
  • John Bloor  (18.05.21 12:03:42) 
:) Biraz yanlış anladınız.. ücret ile paralel olarak yavaş benim evdeki.. ttnet, daha ucuz yollu internete geçmenize ( mevcut hızdan ve ücretten) izin vermeyip daha hızlı için saniyesinde geçiş sağlıyor.. bendeki yavaş hız anneme yetecek.. bu sebeple sadece değiştirmek istedim internet aboneliklerimizi.


  • denizmaniaherif  (18.05.21 13:08:51) 
annenizin evindeki aboneliği sizin evinize, sizin evinizdeki aboneliği de annenizin evine taşıtabilirsiniz. sonuçta bir adresten başka bir adrese taşındığınızda aboneliğinizi taşıyabiliyorsunuz, aynı mantıkla taşınacak.


  • shadowfollower  (18.05.21 14:05:04) 
aynı anda telefonla halledilebiliyormuş 42 tl ücret varmış maks 7 iş günü sürüyormuş. Size de buradan bilgisini vereyim.

yanlız hiç bir harcama yapmadan tek tuşla aboneliklerimizi değiştirecekken 84 tl paramızı neden istiyorlar anlamış değilim. Be kablo lazım ne modem.. her şey takılı ve hali hazır işler durumda..
  • denizmaniaherif  (18.05.21 14:19:19) 
Modem arayüzünden iss kullanıcı adı ve şifreleri değiştirerek deneyin. Belki ücret vermenize gerek kalmaz.


  • neysene  (18.05.21 16:19:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.