[]

Çok güzel hareketler, güldür güldür falan...

Bu tip programlardaki skeçleri ve yapılan esprileri seven ve hatta bunlara katıla katıla gülen ciddi bir kesim var yakın çevremde.

Bana nerd esprileri gibi geliyor ve çok yavan ve itici buluyorum. Bunu dile getirince de tepki alıyorum. Bende mi bir sorun var acaba?


 
Ben nerd'den ziyade "cringe" buluyorum. Arada nadiren de olsa komik espriler var elbette ama sürekli bağırılan, şive şakası yapılan programlar bana da komik gelmiyor.


  • himmet dayi  (18.05.21 11:41:16) 
nacizane mizah konusunda kendimi fena görmem.
damarlarımda 20-25 yıllık leman, lemanyak, vs... kültürü dolaşır.

çghb'ye katlanamıyorum, gülene de neden gülyosun demem.
ama güldür güldürde çok sevdiğim skeçler var.
güldür güldür gerek skeç yazarları gerekse de oyuncular açısından daha profesyonel bence.

gülüp gülmemek tabi ki bir yargı aracı değil. herkesin farklı bir mizah anlayışı var.
ama ben güldür güldüre gülüyorum.
  • teritori  (18.05.21 11:44:04 ~ 11:44:53) 
@teritori +1

tv'deki saçma bişeye bakıp "çok gülüyorum bu zındıklara" diyen imam karikatürü vardı. çgh'ye gülenleri imama benzetiyorum biraz. güldür güldür nispeten iyi.

edit: i.pinimg.com
  • IncredibleMau  (18.05.21 11:53:53 ~ 11:58:45) 
13-14 yaşımda hıyarlı baba esprileri yapardık. çghb'deki dolmuşta fordlayan keko tiplemelerine de baya komik gelirdi. O dönemki mizah anlayışı belki öyleydi veya popüler olduğu için gülüyoduk bilmiyorum ama şimdi çghb'nin eski bölümlerine gülmüyorum, yeni bölümlerineyse izlemeye bile katlanamam. Güldügüldürün bazı sahneleri komiğime gidiyor ama çoğu yapmacık geliyor onların da. politik mizah içerikli bazı sahnelerine gülebiliyorum. ama genel manada cringe


  • onkiloversemtamamım  (18.05.21 12:14:05) 
Teritori+1


  • primetime  (18.05.21 12:20:03) 
çok güzel hareketler = cringe

güldür güldür = gayet iyi
  • dafuq  (18.05.21 12:27:36) 
Bu kadar seri üretim bir televizyon işinin çok kaliteli olmasını bekleyemezsin ya da amerikadaki gibi çok iyi bir senaryo ekibi kurmak gerek, conan obrien gibi talk şovcuların bile bir ekibi var, esprileri yazıyorlar

Türkiye standartlarında bakarsak güldür güldürde iyi skeçler de oluyor, önceden önyargılıydım ben de
  • freebird5406_2  (18.05.21 12:38:20) 
valla çöp tiktok mizahına bile hayvan gibi gülebilen, mizah konusunda çıtası epey düşük bir insan olarak ben de sana kesinlikle katılıyorum. gülümseyemiyırum bile, o atmosferin içine giremiyorum yani.


  • roket adam  (18.05.21 13:47:17) 
Çghb yeni bölümlerini hiç izlemedim, ergenlikte ilk çıktığı zamanlar izlerdim ve gülerdim ama şimdi eski bölümleri izlemek beni güldürmüyor. güldür güldür evde izlenirken denk geldim ve tahammül edemedim. Cringe ve gülene de kıl oluyorum özür dilerim herkest...


  • Mossy  (18.05.21 14:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.