[]

hangi bitki çaylarını beğeniyorsunuz?

sallama çaylar için soruyorum ama sallama çaylar haricinde alıp karışım yaptığınız, demlediğiniz çaylar da olur.




 
Chado ve Beta Tea Shop diyeyim öncelikle, buralardan keyfinize göre girişin.

Chado'nun özellikle Berry Punch ve Rooibos Vanilla'sı şahane. Tadı değil ama rengi şahane olduğundan Blue Butterfly Pea Tea de önereyim, çok keyifli ice tea oluyor.
Beta'nın Fusion Karışık Meyve Çayını aldım, tadı güzel ama bir Berry Punch değil.
Bir de beyaz çay çok seviyorum ama onu rasgele alıyorum, belli bir çay öneremedim.
Ha bir de Hayfene Baharat'ın kış çayı karışımı güzeldi ama yazın ıhlamur papatya falan iyi gitmiyor, içinden kuşburnu ayıklayıp siyah çaya katıyorum ice tea yaparken.
  • kobuzchu kiz  (17.05.21 23:19:25) 
hibiskus, ıhlamur, adaçayı.


  • lesmiserables  (17.05.21 23:20:16) 
Herby’nin tüm çaylarına bayılıyorum. Özellikle skinny tea.


  • ruhen hastayim ben  (17.05.21 23:28:16) 
doğadan'ın bergamotlu yeşil çayı, doğuş'un tarçın karanfilli yeşil çayı, doğadan büyülü bohça serisinin kavunlu beyaz çayı ile mango/hindistan cevizli oolong çayları, lipton'un lavantalı papatyalı "time to relax" isimli çayı en sevdiklerimden ilk aklıma gelenler oldu.


  • nimberjack  (18.05.21 00:04:40) 
herby +1 ama soruda sanki sallama olmasın demişsiniz. fit tea nin içeriği güzel geliyo kırmızı çaylar <3


  • ala09  (18.05.21 00:19:21) 
Çaykur zümrüt yeşil çay. Normalde sallama yeşil çay içemezdim ama çaykurun zümrüt çayı demleniyor ve sallama çaylara göre çok daha hafif güzel oluyor.


  • jazzabel  (18.05.21 01:10:20) 
Doğadan ayvalı ihlamur


  • logisticsmanager  (18.05.21 01:41:06) 
doğadan ve lipton'u bıraktım, gerçekten kötülerdi bence.

şimdi french press'e taze nane veya maydanoz(saplarıyla) veya biberiye ya da papatya (çiçek çiçek haliyle kurutulmuş) koyup demliyorum. kupama koyduğum 1 dilim limon eşliğinde enfes oluyor.
  • noxell  (19.05.21 22:29:06 ~ 22:39:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.