[]

kariyer.net başvurularını insan kaynakları görebilir mi

halihazırda çalıştığım firmanın insan kaynakları başka firmalara yaptığım başvuruları görebilir mi ya da başvuru yaptığıma dair istatistikleri görebilir mi ya da herhangi bir istatistiğimi görebilir mi. tşk. varolun.




 
Kariyer net müşterisi şirketlere bu bilgileri de paket şeklinde satıyor diye okumuştum bir sefer ama kaynak hatırlamıyorum. Üye olurken mecburen verdiğimiz izinlerde kesin bu konuda da rızamız alınıyordur zaten.


  • nickimin hakkini veremedim  (17.05.21 20:00:42) 
Hiç zannetmiyorum. Ciddi bir kişisel veri ihlali olur bu


  • avatar is back  (17.05.21 20:09:03) 
he ihtimale karsi calistigin sirketi engellersen risk almamis olursun :)


  • in vino veritas  (17.05.21 20:16:09) 
kariyer.net isveren kullanicisi olarak cevap veriyorum: kesinlikle hayir :)

sadece ozgecmisinizi en son ne zaman guncellediginizi, basvurunuza eklediginiz varsa on yaziyi, dosyalari gorebiliyoruz.

baska basvurulari, o basvurulara eklediginiz on yazilari vs hicbir isveren kullanicisi goremez. kesin bilgi :)

kariyer.net yazilim ekibi yasadisi yollarla bilgilerinizi ifsa etmedigi surece.
  • la lykia  (17.05.21 22:03:12) 
Ögeçmişiniz güncelse sadece güncelleme tarihine bakıp ya bu iş arıyor galiba derler, onun haricinde senin yaptığın başvuruları göremezler.

Ama firma isimsiz ilan çıkar sende o ilana başvurursan bir fikir sahibi okurlar :)
  • Diskirminant  (18.05.21 00:00:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.