[]

İşitme Cihazı Fiyatları

Selamlar,

Annem için işitme cihazı alacağız bir firma 2 adet kulaklık önerdi.

Biri oticon firmasinin xceed 3 sp modeli , diğeri yine aynı firmanın siya2 minirite modeli.

2 cihaz için toplam 5000 lira bir fiyat belirledi.

İnternetten araştırdığımda fiyat hakkında hiçbir bilgi bulamadım.

İstenen fiyat makul mu ?

 
oticon iyidir fiyat normal.


  • jamswety  (17.05.21 17:17:22) 
3 ay kadar önce Otikon Opn 3 MiniRTE modeli 2 cihaza toplamda 7000₺ gibi bir rakam ödedik. Ne yazık ki işitme cihazları özellikle Avrupa ve Amerika menşeili cihazlar ülkemizde oldukça pahalı.


  • Jazz  (17.05.21 20:14:30) 
doktorun verdiği bir fikir oluyor ayrıca bir test sonucu bir miktarını sigorta karşılıyor olması lazım. bir kaç firma da modelleri deneyip rahat edebiliyor mu bakmasını öneririm.
annem için o şekilde firmaları gezdik öyle karar vermiştik. fiyatlar o şekilde malesef

  • kararsızataletfilozofu  (17.05.21 21:46:37) 
bana fiyatlar ucuz bile geldi açıkçası. phonak var bir de marka olarak, bakabilirsiniz.


  • semyasa  (18.05.21 00:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.