[]

ffp2 maskenin altına/üstüne cerrahi maske takılmalı mı?

Şehirler arası otobüs yolculuğu için ne tavsiye edersiniz? Direk ffp2 maskeyi de taksak yeterli mi?




 
Biz üstüne bir tane cerrahi takıyoruz sosyal ortamlarda.


  • curukturpkokusu  (17.05.21 15:01:37) 
evham yapmayin lutfen, koronayi hastaneye gitmeden atlattim, c vitamini yeterli. dert etmeyin.


  • müptezel dostoyevski  (17.05.21 15:04:19 ~ 15:04:35) 
ffp2 ile nefes almak bile zorken daha neresini kapatacaksınız?


  • bohr atom modeli  (17.05.21 15:07:20 ~ 15:07:42) 
@müptezel haklısın ama tatile gidiyorum, tatilimiz rezil olmasın amaç.


  • hayaletimsi  (17.05.21 15:11:29) 
ffp2 maskelerini corona derdi ciktigindan beri yaz, kis kullaniyorum. evden calismaya gecmeden once, cok kalabalik ortamlarda kullanmak zorunda kaldim. bu vakite kadar da corona negatif olarak kaldim.

Koruyuculugundan cok memnunum. Tavsiye ederim. Hastane de doktorlar tek ffp2 ya da ffp3 ile geziyorlar.


Onemli olan, maskeyi ici cok nemlenmeye basladiginda degistirmeniz. Islanmayacak maske. Iki-uc tane yedek alip yola cikmanizda fayda var. Ben bir iki saatte bir degistiriyorum. Toplamda 7-8 saat kullaniyorum bir maskeyi. Sonra cop.
  • buf-e kür  (17.05.21 15:12:30 ~ 15:13:37) 
FFP2 ventilliyse başkalarına hastalık bulaştırma riski nedeniyle altına ya da üstüne cerrahi maske takmak gerekir. Zaten uçağa da almayabiliyorlar sanırım, en azından yurt dışı uçuşlarına.

Ayrıca lütfen "Ben evde atlattım, C vitamini yeterli" gibi şeyler söyleyenleri de takmayın. Herkes farklı, herkesin aldığı virüs miktarı farklı, herkesin bağışıklık sistemi, tansiyonu, şekeri, karaciğeri, böbreği, tedaviye vereceği yanıt farklı. Kuzenim yoğun bakımda yattı, annesi evde atlattı, "gencim bir şey olmaz" bile demeyin.
  • fadetoreality  (17.05.21 15:39:20) 
ben sadece hastaneye giderken fffp2 nin uzerine 2 tane 3 katli cerrahi maske takmistim. nefes alamiyo insan ama kafam rahatti en azindan :)


  • e mice  (17.05.21 17:45:39) 
Üstüne cerrahi maske takıp, 2 saatte bir cerrahi maskeyi değiştirin. Çok nemlendiği zaman da ffp2 değiştirin.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (17.05.21 20:19:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.