[]

Yurtdışından otel rezervasyonu

twitter.com

Burdaki gibi indirimli fiyatlara hangi sitelerden ulaşabiliriz? Bir de Ukrayna’dan ya da İngiltere’den bağlanır gibi gösterecek ücretsiz vpn var mıdır?
Bir de sanırım türk vatandaşlarına olmuyor ama eşim Bulgaristan vatandaşı benim de Bulgaristan oturumum var. Biz böyle bir şeyden faydalanabilir miyiz?

 
seneler önce 2 arkadaşım antalya'da bir otelden yer ayırtmak istediler. hem fiyat pahalı geldi, hem de 2 erkek alamayız dediler. bunlar da rezervasyonu, uçak da dahil olmak üzere ukrayna'da bir acente üzerinden yaptılar. ayrıca bir uçak bileti alıp ukrayna'ya gittiler, 2-3 gün orada kaldılar, sonra acentenin ayarladığı uçak bileti ile antalya'ya gittiler, otelde kaldılar. ukrayna'ya dönmeden yine kendi aldıkları biletlerle istanbul'a döndüler.

yine de daha ucuza geldi.
  • co2s2  (17.05.21 11:41:48) 
Co2s2 peki ukrayna’dan değil de direkt tr’den gidemiyorlar mıydı? Bir de acentenin adını öğrenebilir misin?


  • sta  (17.05.21 11:44:35) 
@sta : bu dediğim olay 15 sene önce oluyor. acentenin ismini hatırlamaları mümkün değil. neden doğrudan gitmediler? yanlış hatırlamıyorsam, bir grupla tur gibi yapılan bir organizasyon idi. "biz geldik ukrayna'dan yaptılar rezervasyonumuzu" demeleri işe yaramayacaktı


  • co2s2  (17.05.21 12:06:39) 
Ben Fransa'dan booking üzerinden baktim, sonra Türk sitelerinde arastirdim. Türkiye'deki daha ucuzdu. Böyle bir fark var mi emin olamadm yani.
Yanlis hatirlamiyorsam pasaport falan istiyorlardi yurtdışından geldigini görmek icin, gecen de sorulmustu.

  • logisticsmanager  (17.05.21 12:20:32) 
şuradan bir bak uçak dahil bu fiyatlar. tabi sofya'ya gidip uçağa oradan binmek gerekiyor. gerçi istanbul-sofya arası 100 - 150 lira falandı en son.

şimdi baktım twitte yer alan otel de var seçeneklerde. 7 gece 18 bin tl falan yapıyor sanırım uçak dahil.

www.romanticholidays.eu
  • delidir yakalayin  (17.05.21 12:46:02 ~ 12:50:00) 
(git: eksiduyu.ru)

burada olay aslında firmaların bütün oteli kapatıp charter uçak kiralayarakvs. maliyetleri inanılmaz düşürmesinden kaynaklanıyor. yerli-yabancı algısının çok doğru olduğunu düşünmüyorum. yukarıdaki linkte de yazdım, türk pasaportuyla bahsi geçen ucuz tatilden ben yaptım.
  • semyasa  (18.05.21 00:29:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.