[]

Airpods'un boyutu kablolu Iphone kullakligi ile ayni mi?

Airpods almayi dusunuyorum ama pro olmayaninin kulagimda nasil duracagi konusunda endiselerim var. Normalde telefonun kendi kulakligi kulagima pek oturmuyor, harket ederken dusuyor bazen. Su modelden bahsediyorum: sosyalmedya.co

Airpods da tip olarak buna cok yakin ama kablosuz oldugu dusunulerek dizayni daha konforlu bir hale getirildi mi yoksa ayni mi? Kablolusunda rahat edemeyen bunda da edemez mi? Ona gore pro'ya bakacagim.

Tesekkurler.

 
Evdekileri yan yana koyup ölçtüm de, airpods’un sap kısmı daha kalın. Sap mı denir bilmiyorum da, kulağa girmeyen kısmı işte. Kulağa giren kısımda fark yok sanırım.
Edit: mobile.twitter.com

  • irene  (16.05.21 22:43:37 ~ 22:44:41) 
Kulak içi kısmı aynı ama kablolu kulaklığa göre şöyle bir fark var; kablo kulaklık kısmını aşağı çektiği için kulaktan çıkıyor bi süre sonra ya da hareket ederken. kablosuz kulaklıklarda koşsan da yerinden oynamıyor, kulaktan düşmüyor.


  • himmet dayi  (16.05.21 22:53:03) 
apple'dan alırsan belli bi süre sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun. direkt apple.com.tr'den alıp dene derim. çünkü pro ile normal AirPods arasında ciddi bi fark var oturma ve konfor olarak, eğer gürültü engelleme aramıyorsan pro'ya hiç bakmanı önermem.


  • roket adam  (16.05.21 23:34:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.