[]

download hızı

bağlantım 18 mbps iken bile torrent indirirken 200leri görebiliyorken, 54 mbps bağlantım varken şu an download hızım 10kb/s. delirtecek beni. sebebi nedir nasıl hızlandırabilirim bunu?

not: wireless kullanıyorum .


 
Seeder yoktur ya da varolanlar yavaştır, konfigürasyonlar bozuktur, vs vs..


  • ataturkiye  (26.05.10 21:08:43) 
www.speedtest.net şurdan bağlantınız test edin. test normal çıkıyorsa sorun etmeyin, seed-leech davasıdır o.


  • hollowlife  (26.05.10 21:31:36) 
port açmak olabilir mi sorun acaba?


  • iterator  (26.05.10 21:33:06) 
torrent verini tohumlandır. canlı Seeder ekle. unutma torrentin çalısmasını ve hızını. o torrent dosyasına sahip kullanıcıların o veriyi geri göndermesine baglıdır.


  • limonlu eksi  (26.05.10 21:33:52) 
modem belki o kadar desteklemiyordur.ona kaç mbit destekliyor


  • mahsunkul  (26.05.10 21:50:04) 
Söylediğiniz bağlantı hızı bilgisayarınız ile kablosuz modem arasındaki "kablosuz" bağlantının hızıdır, internet bağlantısının hızından farklıdır. Belli ki ya internet bağlantınızda ya da torrentla ilgili bir sorun var.


  • paranormal  (26.05.10 23:26:13) 
18 ve 54 mbps (mega bits per second) olan modemle sizin aranizda ki hizdir sizin 200 leri goruyorum dediginiz 200 kbps (kilo bits per second) internet hiziniza baglidir yani siz hicbir zaman 18 veya 54 mbps yi tam anlamiyla kullanmazsiniz. Eger internet baglanti hiziniz 20 mbps degil ise:)
yanilmiyor isem boyle biseler...

  • eXitus  (27.05.10 02:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.