[]

İcraya online yoldan başvurabilir miyim

Alacağım var. Elimde alacağıma dair tutanaklar da var.
İcra dairesine(adalet sarayında) gitmeden, online yoldan başvurmam mümkün mü
Gitmek mesele çünki.
Gugılladım, pek bir şey bulamadım bu konuda.

 
uyap vatandaşa e-devlet şifresiyle giriş yap, bak bakalım yapılıyor mu


  • antihero  (16.05.21 18:30:58) 
E-imza olmadan mümkün değil


  • aquarium  (16.05.21 19:16:18) 
UYAP vatandaş üzerinden e imza yoluyla yapabilirsiniz. Ama siz yaparsanız muhtemelen yanlış yapacaksınız.

O halde Better call saul
  • dre mithatoğlu  (16.05.21 19:29:31) 
elektronik imzanız varsa vatandas uyap'tan takip başlatabilirsiniz, harç ve masrafları da icra dairesinin hesabına yatırabilirsiniz. ama bulunduğunuz şehre/ilçeye göre değişmekle birlikte icra takipleri eğer halen fizikî dosya üzerinden yürütülüyorsa bir de o evrakların çıktılarını götürüp teslim etmeniz gerekir. Diğer türlü kendileri dosya hazırlamıyorlar, telefonla da ulaşmak kolay olmuyor. ayrıca icra takibi icra dairesinin kendiliğinden yürüteceği bir dosya olmadığı için devamlı takip edip taleplerde bulunmanız gerekiyor. tüm usul işlemlerini doğru yapsanız dahi sürekli adliyeye gitmeden kısa sürede çözebileceğinizi sanmıyorum.


  • hidskjalf  (16.05.21 21:26:44) 
En ucuzu 12 tl ye turcell ya da Türk telekom mobil imza ile. İşin bitince istersen iptal edersin.


  • Mistyimage  (17.05.21 00:01:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.