[]

Sedat Pekeri susturamazlar mı?

Susturmasınlar bence de ama youtube'a erişimi kısıtlama vs. yapmazlar mı? Ya da bu adamı bulamıyorlar mı?




 
Bunu yapmaları için bir sebep yok. 2021 yılındayız bir kişi konuşmasın diye 15-20 milyon insanın her gün kullandığı sosyal mecrayı kısıtlamak mı kaldı. 90’lardaki zekalarla aynı dönemde değiliz o kafada da değiller şimdikiler pek.

Adamı bulurlar da niye getirsinler? Söylediği şeyleri Türkiye’de mahkemelerde söylesin diye mi. Kimsenin işine gelmez gelmesi
  • avatar is back  (16.05.21 12:22:19) 
Nasıl susturacaklar? Adam Türkiye'de değil.

YouTube'u engelleseler twitter'a yükler. Onu engelleseler Facebook'a yükler, onu engelleseler Vimeo'ya yükler. İnternetin fişini mi çekecekler? Hükumet düşer bu kafayla. Bu devirde birini nasıl susturacaksın?
  • himmet dayi  (16.05.21 12:26:04) 
Adamı bulamıyorlar. Kısıtlama da yapamazlar tabii ki.


  • havadakarada  (16.05.21 12:26:24) 
En fazla kanalını engellerler ki o da engelleme sayılmaz.bi de artık ters tepiyor artık. Atıyorum YouTube engellense insanlar daha da merak edip açıp izleyecektir


  • olaylar olaylar  (16.05.21 12:30:08) 
Devlet'in eli uzun. İstese bulur da iş Ağar ve Albayrak kısmında. Adamı birden yakalasalar ciddi şekilde kıyamet kopacak. Pelikancıların ne olduklarını anlatması gerek bir süre daha.


  • evimin paspasi  (16.05.21 12:54:43) 
son videosunda yerinin bilindiğini bildiğini söylemiş. ama şimdi adamı vurmaları, operasyonla ülkeye getirmeleri adamı ciddiye aldıklarını gösterir.
şu an bu mafya düzeni temsilcilerinin tercihi açıklamaları yok saymak, bir keşin sayıklamaları olarak kabul ettirmek.

  • patronaj1  (16.05.21 13:02:15) 
Adam Dubai yani BAE'de. Bae kim? Ermenistan'dan sonraki en buyuk Turkiye karsiti devlet su an. 3.dunya ulkelerinde fetocu getirmeye benzemez bu, kan alirlar ki korunuyordur orada yabanci istihbarat tarafindan arti kendi adamlari ve parasi da vardir.


  • neverletyougodown  (16.05.21 13:21:51 ~ 13:24:28) 
BAE gibi ABD uşağı olmuş bir yerde ise kendisine dokunmazlar.
İşlerine gelir bu durum . Ama arada istihbarat açısından nasıl hamleler yapılır? O da ayrı mesele.

  • Erva  (16.05.21 13:36:18 ~ 13:37:09) 
@biseysorcaktim ilk zamanlar balkanlarda Karadag, Kosova ,Makedonya gemileri yaktiktan sonra once K.afrika'ye geciyor simdi de daimi duragi BAE


  • neverletyougodown  (16.05.21 15:37:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.